FOTO Dai 63.000 $ pe noapte, dar eşti în Paradis!

12 septembrie 2013 13:38   Actualitate
Ultima actualizare:

Lux, răsfăţ şi o privelişte de vis, desprinsă parcă din Rai! Ce poate fi mai frumos decât o vacanţă pe o insulă privată din Grenada, Caraibe? Pentru asta însă, trebuie să ştii că vei cheltui cât câştigă un om într-o viaţă-ntreagă.

Visezi cu ochii deschişi la o vacanţă exotică pe o insulă îndepărtată şi neatinsă? Îţi poţi vedea visul cu ochii pe insula Calivigny, din Caraibe? Însă trebuie să ştiţi că orice vis are un preţ exorbitant: o noapte de cazare costă nu mai puţin de 63.000 de dolari (circa 212.000 lei). O avere! Dar confortul şi priveliştele paradisiace fac toţi banii.

Plajele cu nisip auriu şi ape cristaline pot satisface simultan capriciile a circa 20 de bogătaşi, care vor fi cazaţi în 10 vile de lux, izolate una de alta. Fiecare centimetru din spaţiul de locuit de 14 hectare este o veritabilă operă de artă, realizată de cei mai prestigioşi designeri. Vilele sunt decorate cu mult bun gust, iar mobilierul din esenţe rare de lemn, marmură şi oţel este unic în lume.

Covoarele persane cusute manual, canapelele din piele vin la pachet cu serviciile impacabile ale celor 250 de angajaţi care au ca unic scop relaxarea clienţilor. Insula are o suprafaţă totală de 33 de hectare şi se bucură de un prestigiu mondial.

Servicii: Barcă personală; Hidroavion; Submarin; Sală de tratamente şi spa; Sală de gimnastică; Serviciu de catering; Petreceri private pe iaht; Focuri de artificii; Bucătari şi asistenţi personali

Mai multe