FOTO Dan Bittman a făcut o demonstraţie muzicală în direct

6 martie 2013 12:24   Actualitate
Ultima actualizare:

Nicolai si Gicu de la Alarma ProFM au diminetile din ce in ce mai pline de …invitati, la fel de matinali ca si ei. Miercuri, primul care i-a trezit pe ascultatorii ProFM a fost chiar Alex Velea, si nu oricum ci cantand piesa “Minim doi” o varianta spontana, pe muzica populara, live in studio.

Artistul a facut si dedicatii pentru doamnele si domnisoarele pe care le asteapta in numar foarte mare la concertul ProFM Super Girl, in Afi Palace Cotroceni vineri, 8 martie de la ora 19:00. “Fetelor va iubesc foarte mult si abia astept sa ne vedem de ziua voastra, la ProFM SuperGirl”, a declarat artistul.

La fel de iubareti au fost cei doi membri ai trupei Holograf, care de asemenea si-au declarat iubirea si au urat lucruri frumoase ascultatoarelor ProFM, de 8 martie.

Dan Bittman si Edi Petrosel au petrecut de asemenea dimineata alaturi de DJ-ii ProFM, George Andreescu si Bogdan Nicolai si plini de energie si buna dispozitie au povestit despre concertul pe care il vor sustine joi, 7 martie in club Tribute, aceasta fiind prima aparitie pe scena dupa operatia suferita de solistul trupei.

Si pentru a demonstra cat de bine se simte acum si ca si-a revenit complet din punct de vedere vocal, Dan a cantat in direct la rugamintea lui Nicolai piesa lui preferata - “Taina mea” dar a fredonat si refrenul “Cat de departe”. Mare fan, Nicolai si-ar fi dorit sa primeasca si mai multe dedicatii si sa auda cat mai multe melodii astfel, iar Dan a concluzionat la final cu umor:

“Ma, astia nu aveau incredere in noi, de aia ne pun atata sa cantam” si a mai facut cateva vocalize. Ascultatorii ProFM au aflat cu aceasta ocazie ca ii astepata o mare surpriza din partea trupei Holograf: un nou album cu piese rock din anii ’90.

Mai multe