FOTO Denisa Tănase, prima apariţie oficială alături de soţul ei, Cornel Brotac!

8 aprilie 2013 10:11   Actualitate
Ultima actualizare:

Şi-au lansat împreună Fundaţia «Credinţă şi Dragoste» şi au fost o apariţie elegantă la Gala premiilor umanitare, organizată special pentru inaugurarea acesteia!

Saptamana trecuta a fost una extrem de agitata pentru Denisa Tanase, una dintre surorile trupei Bambi. Casatorita cu medicul de recuperare Cornel Brotac, cantareata a pregatit un eveniment extrem de important, mai precis lansarea Fundatiei Credinta si Dragoste, o asociatie pe care

Denisa a infiintat-o alaturi de sotul ei si care se ocupa de recuperarea victimelor accidentelor rutiere, a persoanelor cu deficit motor dar si a celor care au nevoie de ingrijiri medicale la domiciliu.

Cu ceasta ocazia, Denisa si sotul ei au prezentat si patru cazuri impresionante, pe care le-au preluat si de care se ocupa, pentru a le reabilita din toate punctele de vedere si a oferi pacientilor din nou o viata cat mai apropiata de cea pe care o aveau inaintea nefericitelor accidente prin care au trecut. A fost pentru prima oara cand cantareata din trupa Bambi s-a afisat oficial la bratul sotului ei, Cornel Brotac.

“Pentru mine, aceasta asociatie este un vis implinit, o dorinta mai veche, pentru ca am considerat intotdeauna ca facem umbra pamantului degeaba daca nu acordam o mana de ajutor si celor de langa noi aflati in nevoie si pentru ca stiu ca nimic nu se compara cu bucuria pe care o simti atunci cand un om zambeste datorita tie! Cornel, sotul meu, este fondatorul asociatiei, ideea a pornit de la el deoarece, ca medic de recuperare, s-a confruntat des cu astfel de cazuri si si-a dorit sa poata face mai mult pentru acesti oameni. Numele fundatiei a plecat de la initialele noastre: C&D (Credinta si Dragoste)”, povesteste Denisa.

Cornel Brotac i-a multumit sotiei pentru ajutorul acordat si orele de nesomn pricinuite de organizarea evenimentului!

La multumirile de final, printre altele, medicul Cornel Brotac, sotul Denisei Tanase a avut numai cuvinte de lauda pentru cantareata!

“Multumesc parintilor nostri care ne-au educat in spiritul credintei si al dragostei si nu in ultimul rand, multumesc sotiei mele pentru ca m-a inteles si m-a sprijinit in proiectele mele si, mai ales, pentru organizarea acestui eveniment care i-a prejudiciat multe nopti de nesomn!", a declarat sotul Denisei de la Bambi.

Mai multe