FOTO Doiniţa Oancea: «Era să mor în faţa casei mele»

23 octombrie 2013 7:37   Actualitate
Ultima actualizare:

Doiniţa Oancea a postat pe internet un mesaj care a făcut să le îngheţe sângele în vene tuturor prietenilor ei virtuali. Actriţa le-a povestit acestora cum cu câteva ore mai devreme era să moară într-un accident rutier, chiar în faţa casei ei.

Doiniţa Oncea le-a povestit fanilor ei cum era să părăsească această lume, joi, după ce maşina în care se afla era să fie lovită în plin. Vedeta a precizat că accidentul era să aibă loc chiar în faţa locuinţei sale.

Ceea ce a şocat-o cel mai tare este faptul că în noaptea de dinaintea incidentului, actriţa a avut un vis premonitor.

"Voi credeti in vise? Dar in "marti ,3 ceasuri rele? " azi noapte am visat urat..m-am trezit si m.am inchinat! Astazi...mi s-a adeverit pentru a nu stiu cata oara ,ca trebuie sa cred in ceea ce visez. Am avut o zi grea si plina de incidente neplacute, numai ca cel mai grav - era sa mor in masina, lovita din plin,in fata casei mele. Ii multumesc lui Dumnezeu si soferului care m-a ferit in ultimul moment! DOAMNE FERESTE ..ce zi....", a scris Doiniţa pe Facebook.

Bruneta a mărturisit că a tras o sperietură cruntă, care a marcat-o teribil.

"Pfff...va dati seama ce sperietura am tras eu? Nu am mai fost fata in fata cu moartea, la volan fiind..pana acum!", a spus aceasta.

(foto: facebook)

Doiniţa Oancea, jefuită de un apropiat: «A fost un şoc foarte puternic»

Doiniţa Oancea, prădată de hoţi

Mai multe