FOTO Ea e cea mai sexy infractoare din lume!

22 septembrie 2014 13:38   Actualitate
Ultima actualizare:

Stephanie Beaudoin are la activ 114 de capete de acuzare pentru diverse infracţiuni, dar a devenit cunoscută drept cea mai sexy infractoare.

Tânăra de 21 de ani din Canada a fost arestată luna trecută după ce a intrat prin efracţie în 42 de case, însă nu asta a atras atenţia. În schimb, imaginile cu ea în bikini de pe Facebook au dat naştere unei adevărate frenezii în rândul internauţiulor, conform dailymail.co.uk.

Potrivit autotăriţilor canadiene, Stephanie a intrat în 42 de case cu ajutorul a trei complici minori, cu vârste de 13, 15 şi 17 ani. 

În plus, tânăra care studiază să devină asistentă medicală a mai fost acuzată de posesie ilegală de arme de foc şi de faptul că a primit bunuri furate. Totalul capetelor de acuzare este de 114. 

Cu toate acestea, internetul e mai atent la fizicul de invidiat al lui Stephanie care are numeroase poze cu ea în bikini pe site-urile de socializare. Bruneta a impresionat mulţi domni cu bustul ei generos, pe care nu se teme să îl scoată în evidenţă în fotografii.

Nu e prima dată când un infractor devine faimos pe internet datorită aspectului fizic. În iunie, Jeremy Meek a fost arestat miercuri de Poliţia din Stockton, un oraş situat în apropiere de San Francisco, alături de alţi trei complici, pentru o serie de jafuri armate.

Bărbatul tatuat şi cu ochii albaştri le-a cucerit pe internaute, deşi acestuia i s-au adus cinci capete de acuzare. A doua zi după arestare, fotografia lui de cazier a adunat peste 40.000 de „Like”-uri, a fost distribuită de peste 4.300 de ori pe reţeaua de socializare Facebook şi a primit aproape 13.000 de comentarii.

Mai multe