FOTO EXCLUSIV A slăbit 20 de kg, dar tot apelează la artificii pentru a păcăli privirile indiscrete! Detaliul care i-a stricat ţinuta

5 iunie 2014 15:24   Actualitate
Ultima actualizare:

Cu toate că susţine că după naştere a dat jos 20 de kg, Oana Roman încă apelează la articificii cu ajutorul cărora să păcălească privirile răutăcioşilor. Fiica fostului premier Petre Roman se pare că nu şi-a revenit complet după cele 3 intervenţii chirurgicale şi a renunţat la tocuri, cu riscul de a-şi strica ţinutele elegante.

Oana Roman a participat, miercuri seara, la petrecerea aniversară 15 ani de Viva, unde a venit singură. Pentru această ocazie, vedeta a ales să poarte o rochie din dantelă de culoare neagră, cu trenă. Deşi spune că a slăbit 20 de kg de când a născut, Oana Roman încă nu se simte confortabil să îmbrace ţinute care să-i lase foarte mult la vedere.

Rochia purtată de Oana Roman la petrecerea Viva are un decolteu adânc şi este de lungime medie în faţă, lăsându-i gambele descoperite. Trena care-i acoperă picioarele în partea din spate creează iluzia de înălţime, subţiind talia vedetei.

Cu toate că în mod obişnuit vedeta ar fi purtat această ţinută cu o pereche de pantofi cu toc înalt, care ar fi amplificat iluzia dată de croiul elegant al rochiei, se pare că problemele de sănătate nu i-au permis acest lucru şi Oana a fost nevoită să poarte o pereche de balerini cu ştrasuri aurii.

Oana Roman, cu puţin timp înainte de a naşte

Se pare că Oana Roman nu a putut veni însoţită la eveniment de soţul ei, Marius Elisei, din cauză că acesta are un picior în gips, după ce şi l-a fracturat în urmă cu câteva zile.

EXCLUSIV Ghinion pentru soțul Oanei Roman înainte de nuntă: «Mi se întâmplă a cincea oară!»

Mai multe