FOTO EXCLUSIV Andreea Berecleanu, într-o rochie ciudată. Răutăcioşii au spus că e cămaşă de noapte

5 iunie 2014 13:14   Actualitate
Ultima actualizare:

Îndrăgostită de hainele create de designerul Adrian Oianu, Andreea Berecleanu a fost intens comentată la un eveniment monden. Prezentatoarea tv a îmbrăcat o rochie cu care, deşi nu s-a aflat în tiparele serii, a atras imediat toate privirile. 

Vedeta tv a mărturisit pe pagina ei oficială de Facebook că a ales pentru evenimentul de miercuri seară o ţinută retro şi a purtat-o cu mare plăcere. Chiar dacă mulţi s-au grăbit să spună că rochia ei ar fi fost mult mai potrivită pentru culcare, Andreea Berecleanu s-a simţit în largul ei.

"Rochia aleasă a fost din ultima colecţie a lui Adrian Oianu. Asortată cu cercei din anii '20 ai familiei Bibescu, pe care îi «scot» mai rar în lume. Un dar minunat, cu o încărcătură emoţională aparte", a scris Andreea Berecleanu pe contul ei de socializare.

Nu este prima dată când Andreea Berecleanu optează pentru creaţiile designerului la evenimente deosebite. Cu ceva timp în urmă, prezentatoarea a apărut la pupitrul ştirilor îmbrăcată într-o bluză inspirată din portul tradiţional. 

Mai multe