FOTO EXCLUSIV Antonia, nedezlipită de micuţa Maya

23 mai 2013 16:13   Actualitate
Ultima actualizare:

Antonia a căzut la pace cu soţul ei. Ea a ieşit la restaurant cu fetiţa ei, Maya, în vârstă de aproape trei ani. Cântăreaţa s-a simţit în largul ei şi s-a distrat pe cinste alături de două prietene bune şi s-a bucurat de prezenţa fetiţei ei, după luni de zile în care nu a putut-o vedea pe micuţă.

Antonia şi-a scos fetiţa la restaurant. Tânăra cântăreaţă a fost surprinsă de fotoreporterii Click! în timp ce petrecea în compania a două prietene, dar şi a fetiţei ei, Maya. Micuţa seamănă foarte bine cu mama ei, iar cei din jur au constatat că ea face chiar şi aceleaşi grimase pentru care este artista recunoscută.

Fetiţa cântăreţei s-a jucat cu păpuşile, dar şi cu pahare de plastic şi tacâmuri

În timp ce Antonia a stat de vorbă cu cele două prietene care au însoţit-o în oraş, fetiţa s-a jucat cu o păpuşă şi a alergat prin restaurant. La ieşire, cântăreaţa o ţinea pe micuţă în braţe, iar în spate i-a cărat ghiozdănelul cu jucării. Antonia nu şi-a putut ve­­dea fetiţa aproape jumătate de an, timp în care familia soţului ei, Vincenzo Castellano, a fost cea care a avut grijă de micuţa Maya.

Feţe-feţe a făcut Antonia în timpul conversaţiei cu prietenele

Fetiţa Antoniei a stat departe de România, luni întregi, la bunicii din Italia, cântăreaţa simţindu-i lipsa din plin. Acum, situaţia pare să se fi s-a schimbat, iar Antonia îşi poate vedea fiica. Antonia şi Vincenzo s-au despărţit la sfârşitul anului trecut.

La plecare, Antonia a luat-o pe Maya în braţe

Cântăreaţa şi tânărul afacerist păreau că formează o familie, astfel încât vestea divorţului lor a luat prin surprindere pe toată lumea. Deşi hotărârea de a divorţa a rămas în picioare, sunt voci care spun că familia italianului încearcă din răsputeri să-i împace pe cei doi. Până acum nu a reuşit nimeni să-i întoarcă din drum, dimpotrivă. În presă au apărut informaţii conform cărora Antonia şi-ar fi refăcut deja viaţa sentimentală. Antonia Iacobescu şi Vincenzo Castellano s-au căsătorit în 2011.

Şi-a luat fetiţa şi la concert

Antonia a vrut să petreacă mai mult timp cu fiica sa. Deşi înainte nici nu ar fi conceput ca fiica ei să fie alături de ea la concerte, iată că artista a căzut în extrema cealaltă.

Recent, ea şi-a luat fetiţa cu ea în turneu. Mai mult de atât, Maya, fetiţa cântăreţei a urcat pe scenă în timpul unui concert al mamei sale, care a avut loc în oraşul Târgu Mureş. Fetiţa a părut la început timidă, apoi a început să se simtă în largul ei. Ea a dansat şi a cântat pe scenă alături de mămica ei, imitând, la un moment dat, câteva elemente din coregrafia Antoniei.

Cântăreaţa are tot mai multe concerte

Mai multe