FOTO EXCLUSIV Bleonţ, «nevasta» e cu ochii pe tine!

7 septembrie 2013 14:17   Actualitate
Ultima actualizare:

Chiar dacă ai fi pus pariu că nu se va cuminţi niciodată, Claudiu Bleonţ şi-a găsit naşul. Iubita acestuia, actriţa Iulia Lazăr, este mereu cu ochi pe el şi se pare că a găsit metoda prin care să-l liniştească. Click! a surprins o scenă care demonstrează acest lucru.

Claudiu Bleonţ este cunoscut ca o fire liberă, care nu a pus niciodată prea mare preţ pe ce zic cei din jur. A şocat de multe ori cu gesturile sale, iar spectacolele în care joacă au fost întotdeauna cea mai bună dovadă a personalităţii sale puternice. Cu toate acestea, se pare că actorul a găsit în sfârşit persoana care să îl liniştescă şi să îi pună frâu pornirilor sale. Iubita lui, Iulia Lazăr, nu îl scapă nici o clipă din ochi şi are grijă ca acesta să se transforme treptat într-un adevărat bărbat de casă.

Iulia Lazăr îi va dărui în curând un copil lui Claudiu Bleonţ

Zilele trecute, fotoreporterii Click! l-au surprins pe Claudiu Bleonţ în timp ce ieşise câteva clipe în faţa casei, să discute ceva cu un prieten. Îmbrăcat într-o pereche de pantaloni coloraţi şi un tricou prin care îşi mărturisea iubirea faţă de Noua Zeelandă, actorul s-a bucurat vizibil atunci când şi-a întâlnit amicul, pe care l-a îmbrăţişat cu patos.

Actorul i-a făcut semn amicului care l-a vizitat să meargă la poartă

După ce l-a îmbrăţişat, l-a ţinut afară

Cei doi au stat minute bune la taclale, iar în acest timp Iulia, femeia care îi va dărui un copil în această toamnă, i-a privit de la geam. Cât timp Bleonţ a povestit cu prietenul lui, actriţa nu s-a mişcat de la fereastră şi a supravegheat atent toată scena, fără a se implica însă în discuţia celor doi. După ce şi-a luat la revedere de la amicul lui, Claudiu a intrat în casă, unde cel mai probabil nu a mai fost nevoie să îi explice iubitei ce s-a întâmplat afară, căci aceasta era deja la curent cu întreaga întâlnire a partenerului ei de viaţă.

A mai fost căsătorit de trei ori

Claudiu Bleonţ are la activ trei mariaje. Prima dată s-a căsătorit în '82, cu Irina Tapalagă, fiica actorului Ştefan Tapalagă şi a regizoarei Sanda Manu, cu care a convieţuit timp de cinci ani. În '87 a cunoscut-o pe Beatrice Rancea, căreia i-a fost soţ 14 ani. În 2001 s-au despărţit şi, în acelaşi an, Claudiu s-a recăsătorit cu altă regizoare, Andra Negulescu. În ianuarie, actorul a divorţat iar, de daat asta pentru Iulia Lazăr, femeia care i-a împlinit visul de a deveni tată, la 54 de ani.

Mai multe