FOTO EXCLUSIV Bobby Păunescu şi-a scos în lume iubita manechin!

21 aprilie 2014 18:26   Actualitate
Ultima actualizare:

Nu-şi mai ascunde povestea de dragoste! Deşi la început a preferat să-şi ţină relaţia departe de lumina reflectoarelor, acum Bobby Păunescu (39 de ani) e nedespărţit de iubita sa, fotomodelul Alice Peneacă (22 de ani). Mai mult, miliardarul a luat-o cu el de Înviere şi a prezentat-o familiei.

Ani buni a ciocnit ouăle cu Monica Bîrlădeanu (35 de ani), însă acum o altă frumuseţe se bucură de statutul de iubită a unuia dintre cei mai cunoscuţi miliardari români. Bobby Păunescu şi-a luat noua cucerire şi a mers sâmbătă noapte "să ia lumină" de la o bisericuţă din Dorobanţi.

Aici au sosit şi rudele miliardarului, fratele Răzvan, dar şi un grup de chinezi, prieteni apropiaţi ai familiei Păunescu. Bobby şi Alice şi-au făcut apariţia la miezul nopţii şi s-au strecurat prin mulţime. Chiar dacă nu s-au ţinut de mână, îndrăgostiţii s-au sorbit din priviri. Dacă Bobby a ales o ţinută lejeră, mai tânăra lui iubită a atras privirile tuturor. A renunţat la tocurile extravagante pe care le poartă pe podiumurile de modă sau în pictorialele incendiare şi a optat pentru o pereche de încălţări comode. Picioarele interminabile au fost puse în valoare de o pereche de colanţi de piele.

Alice a purtat un pulover auriu, la care a asortat o gentuţă de aceeaşi culoare. Cu părul desfăcut şi nemachiată, tânăra a impresionat prin frumuseţea cu care a fost înzestrată de la Mama Natură.

Cei doi îndrăgostiţi au asistat la slujbă alături de rudele miliardarului român

Fratele lui Bobby,Răzvan Păunescu, a fost prezent şi el la slujba de Înviere

La braţul lui Bobby, Alice părea mai degrabă o puştoaică de liceu. Producătorul şi modelul au stat la întreaga slujbă şi au plecat spre casă cu candelele aprinse. Cei doi au profitat de timpul liniştit şi au luat-o la pas spre locuinţa miliardarului din Primăverii.

Bobby şi Alice sunt împreună din decembrie anul trecut. De la începutul lunii aprilie, Bobby a renunţat la discreţia privind relaţia sa şi se afişează cu iubita sa la diferite evenimente mondene.

S-a iubit opt ani cu Monica Bîrlădeanu

Bobby Păunescu (39 de ani) şi Monica Bîrlădeanu (35 de ani) au trăit ani frumoşi de relaţie. Cei doi s-au cunoscut în 1999, iar în 2004 s-au cuplat. În acelaşi an, Bobby s-a mutat cu Monica în Los Angeles, SUA. Aici, Monica a urmat cursuri de actorie şi a primit roluri în filme sponsorizate de casa de producţie a lui Bobby Păunescu.

În 2012, când toată lumea îi vedea ca şi căsătoriţi, cei doi s-au despărţit. Bobby Păunescu (39 de ani) este moştenitorul unui imperiu financiar şi are o avere estimată la 200 de milioane de euro. În martie 2012, Bobby a înfiinţat "Solar Pictures", o casă de producţie aflată în Statele Unite ale Americii.

Alice Peneacă, model de succes

Noua iubită a lui Bobby Păunescu are 22 de ani, e din Bucureşti, iar numele ei întreg e Alice Alexandra Peneacă. Anul trecut s-a înscris la  Mandragora Movies Film Academy, la cursuri de actorie, dar în acelaşi timp e şi studentă la Relaţii Internaţionale şi Studii Europene, în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Politice. Tânăra e model şi a apărut până acum în nenumărate reclame, şedinţe foto, prezentări de modă şi spoturi publicitare. Tânăra a fost protagonista unui pictorial incendiar în ultimul număr FHM.

Alice e un model de succes, studiază Ştiinţe Politice şi urmează cursuri de actorie

Noua iubită a lui Bobby a făcut furori în ultimul număr al revistei FHM

Mai multe