FOTO EXCLUSIV Brigitte a scăpat de buzele de răţuşcă!

16 mai 2014 20:35   Actualitate
Ultima actualizare:

12 ani a avut de tras Brigitte Sfăt din cauza buzelor exagerat de mari, care i-au adus şi porecla de „răţuşcă” din partea soţului ei, Ilie Năstase. În martie, bruneta şi-a rezolvat problema chirurgical, iar acum se făleşte cu rezultatul. Joi seară a strălucit la două evenimente mondene, semn că e tare mândră de noile buze.

Nemulţumită de imaginea pe care o vedea zi de zi în oglindă, Brigitte Sfăt (37 de ani) şi-a luat inima în dinţi, iar în martie s-a programat la operaţie peste hotare, la o clinică privată din Köln, Germania.

Avea două motive întemeiate: aspectul inestetic şi riscul de a face cancer. „Acum 12 ani, la Timişoara, mi-am injectat în buze bioalcamid, substanţă despre care s-a dovedit că are un crescut risc cancerigen. Eu nu am ştiut atunci ce-mi pune doctorul în buze. De-a lungul timpului, substanţa asta s-a strâns şi a migrat prin buze, iar singura soluţie este să o scot chirurgical", ne povestea ea, înainte de a ajunge pe mâna medicilor.

Ianuarie 2014: Brigitte avea buzele din ce în ce mai proeminente

Iată că efortul a meritat, căci rezultatele au început să se vadă, iar porecla de „răţuşcă" nu i se mai potriveşte acum brunetei. Alături de soţul ei, fostul mare tenisman Ilie Năstase (67 de ani), ea a ieşit joi seara la două evenimente mondene, fiind mândră de noile buze, pe care le-a înfrumuseţat cu ruj strident. Brigitte a atras toate privirile la inaugurarea celei mai înalte plaje din Bucureşti, eveniment care a avut loc la mall-ul Sun Plaza, şi ulterior la o petrecere într-un cunoscut club dâmboviţean. Până ieri, Brigitte a evitat ieşirile publice, din cauza cicatricilor şi a umflăturilor cu care s-a ales în urma operaţiei, pe stradă preferând să-şi ascundă chipul sub şapcă şi sub ochelari.

Simona Trașcă (34 de ani), alias „Pamela de România" și-a făcut apariţia, joi seară, la un eveniment monden, unde a făcut furori cu noile silicoane. La începutul lunii aprilie, blonda și-a făcut a cincea operație la nivelul sânilor și a treia rinoplastie. „Sunt sigură că domnul doctor a făcut o treabă excelentă și abia aștept să văd rezultatul final, când îmi va da jos bandajele", declara Pamela, pentru Click!, imediat după aceste intervenţii. Acum, Pamela e foarte fericită cu noul bust și noul nas, așa că a fost foarte fericită să le scoată în lume.

Oana Zăvoranu, după a şaptea siliconare

La două săptămâni de la a şaptea operație, Oana Zăvoranu (40 de ani) e foarte fericită cu noile silicoane. Intervenția pe care și-a făcut-o la clinica doctorului Kasem Abu Bakr pare să fie de succes. „Mă simt bine și încă sunt în recuperare. A fost o operație extrem de complexă, de refacere a mușchiului și a altor țesuturi puțin deranjate de la cele șase operații anterioare, dar totul este ok când se termină cu bine", spunea Oana, săptămâna trecută. Drept dovadă, bruneta a publicat pe Facebook o imagine cu noii sâni, de 340 ml fiecare.

Mai multe