FOTO EXCLUSIV Ce casă incredibilă are băiatul lui Mitică Dragomir

17 august 2013 8:56   Actualitate
Ultima actualizare:

Fiul lui Mitică Dragomir, Bogdan, este o prezenţă discretă, un nume pe care îl auzi rar în presă. Preşedintele Ligeii de fotbal româneşti se mândreşte însă cu fiul său, cu educaţia pe care a primit-o acesta şi cu familia pe care i-a oferit-o tatălui.

Bogdan Dragomir se ocupă de afacerile părintelui său şi a demonstrat, pe parcusul vieţii, că nu e un copil de bani gata plin de el, deşi a avut mereu tot ce i-a trebuit.

Un om muncitor, nu e de mirare că Bogdan are una dintre cele mai impunătoare case din Bucureşti, construită cu mult bun-gust, într-o zonă rezidenţială a capitalei.

Cu ferestre mari şi arcade, renovarea casei a fost atent surpravegheată de nimeni altul decât Mitică Dragomir, care a avut grijă ca totul să fie în regulă

Bogdan este singurul fiu al şefului fotbalului românesc, dar a avut un frate mai mare, care a murit la 18 ani într-un accident. Bogdan a jucat fotbal o vreme şi a lucrat în presă până s-a hotărât să se ocupe strict de afacerile familiei. El este căsătorit şi are doi copii, Bogdan Călin şi Robert Alexandru.

Foto: Blitz

Mai multe