FOTO EXCLUSIV Ce familie frumoasă are Mihai Găinuşă! Fetiţa îi seamănă leit

8 iunie 2014 13:15   Actualitate
Ultima actualizare:

Naşii băieţelului Mihai Maxim, micuţul cuplului Oana Ioniţă şi Florin Butnaru, s-au prezentat îmbrăcaţi la patru ace, la biserica unde a fost creştinat duminică copilul. Mihai Găinuşă şi soţia sa Ioana au venit impreună cu cei doi copii ai lor.

Mihai şi Ioana Găinuşă au venit foarte eleganţi la evenimentul ce a avut loc la biserica Podeanu din capitală. Aceştia au respectat codul vestimentar impus de fericita mămică Oana Ioniţă, fosta bebeluşă de la Cronica Cârcotaşilor. Tema botezului a fost muzica, iar naşii micuţului Mihai Maxim au venit îmbrăcaţi ca pentru o premieră muzicală la operă.

Copilaşii au fost îmbrăcaţi în culori vii, iar fiica lui Mihai a avut grijă de frăţiorul ei mai mic, ţinându-l de mână pe acesta în drumul spre intrarea în biserică.

Ioana Gâinuşă a optat pentru o rochie elegantă bleumarin, care s-a asortat cu ţinutele celor doi micuţi.

Pe 5 iunie, naşii micuţului Mihai Maxim au împlinit zece ani de căsătore, prilej cu care Mihai Găinuşă i-a făcut soţiei sale o declaraţie de dragoste în direct la matinalul acestuia de la Kiss FM. "Astăzi sărbătoresc zece ani de căsnicie. Aș vrea să-i mulțumesc Ioanei pentru faptul că a fost alături de mine, că m-a suportat în acești zece ani și pentru faptul că suntem din ce în ce mai mulți în casă", a spus prezentatorul Cronicii Cârcotaşilor.

Mai multe