FOTO EXCLUSIV! Ce fericită este Inna de când s-a despărţit de Lucian!

10 mai 2013 11:53   Actualitate
Ultima actualizare:

Despărţirea dintre Inna şi fostul ei iubit, Lucian, nu pare să o fi afectat atât de tare pe vedetă, având în vedere dezinvoltura de care dă dovadă de când a rămas singură.

Recent, fotoreporterii Click! au surprins-o pe brunetă în timp ce se relaxa alături de una dintre prietenele ei apropiate.

Inna s-a relaxat la o terasă din centrul Bucureştiului unde a ieşit îmbrăcată destul de lejer sexy în acelaş timp.

Cu o geantă foarte mare drept accesoriu, Inna a râs în hohote alături de prietenii cu care s-a întâlnit alături de care a stat ceva vreme, după care s-a dus acasă, în zona Dorobanţi.

Cum ceva vreme însă, Inna nu era atât de relaxată. La scurt timp după ce a fost făcută publică relaţia dintre Lucian Ştefan, care i-a fost şi impresar şi Maria Bălan, o tânără elevă în clasa a XII-a la Liceul Tonitza, Inna părea convinsă că fostul ei iubit nu ar dori niciodată să o umilească cu astfel de poveşti.

Cu toate acestea, Lucian Ştefan nu s-a ferit să se afişeze în public, în ipostaze indecente cu noua lui iubită deşi cu siguranţă acest lucru nu i-a picat tocmai bine cântăreţei.

Pe de altă parte, Maria Bălan a declarat de mai multe ori că este fericită alături de Lucian deşi nu şi-ar fi dorit să intre într-un astfel de scandal.

Mai multe