FOTO EXCLUSIV Ce soţ galant şi-a tras Oana Roman!

15 ianuarie 2014 18:29   Actualitate
Ultima actualizare:

Mare noroc a avut Oana Roman (37 de ani). Alesul inimii sale, Marius Elisei (26 de ani), cu care s-a căsătorit ieri la Starea Civilă a Primăriei Sectorului 2 din Capitală, are maniere de nota 10!

Tânărul pe care Oana îl face peste o lună tătic a vrut ca totul să meargă strună în ziua cununiei. Când a plecat de acasă, împreună cu iubita şi cu mama soacră, a avut grijă să le deschidă celor două doamne uşile de la maşină, apoi a făcut o plecăciune ca în faţa unor regine.

Marius, la fel de grijuliu cu Oana

Emoţionat, dar elegant, Marius a zâmbit non stop la intrarea în primărie.

Tânărul bărbat e manierat şi zâmbitor

La fel a făcut şi Petre Roman, tatăl miresei, care s-a întâlnit pentru prima oară în public cu fosta soţie, Mioara Roman, de care a divorţat acum şapte ani.

Cei doi s-au întâlnit în interior, la ceremonia fiicei lor şi s-au salutat. Cel care a ieşit mai repede a fost fostul premier, care a reunoscut că şi-a salutat fosta soţie.

Marius Elisei şi Oana, emoţionaţi înainte de ceremonie

Petre Roman susţine că ginerele său a spus un "DA" mai mult decât răspicat, în timp ce Mioarei Roman i s-a părut că acesta a fost mai emoţionat decât fiica sa. Marius şi Oana au fost extrem de emoţionaţi şi totodată fericiţi.

"A fost frumos, emoţionant, mulţumesc", a declarat Oana la ieşire. Ea a purta o rochie roz semnată Răzvan Ciobanu, iar Marius s-a îmbrăcat de la Adina Buzatu. La eveniment a luat parte şi Catinca, sora Oanei, cu fiica ei, Carina, apoi Anamaria Prodan, tatăl lui Pepe, Ion Talent cu soţia şi Cornelia Catanga.

Petre Roman a declarat că nu îl cunoaşte de mult pe ginerele său. "Nu-l cunosc de mult, dar vreau să cred că e omul pe care şi  l-a ales Oana bine!", a afirmat el. Întrebat de ce nu a venit şi actuala sa soţie, Silvia Chifiriuc, politicianul a spus: "Am venit eu pentru că eu sunt tatăl Oanei şi pentru că aşa stau lucrurile, nu e nevoie de alte explicaţii". El a mai spus că nu va participa şi la petrecere, dar că va fi mereu alături de Oana.

Petre Roman i-a adus trandafiri albi fiicei sale

Mai multe