FOTO EXCLUSIV Ce tată «şmecher» este Cristi Boureanu!

12 mai 2014 18:45   Actualitate
Ultima actualizare:

Toată lumea a profitat de vremea frumoasă din weekend! Cristian Boureanu (41 de ani) şi-a scos fiica la o plimbare prin Capitală! Nu cu bicicleta, maşina sau rolele, ci cu un trike Harley Davidson cu care a făcut deja furori pe şoselele patriei.

Ioana Boureanu (12 ani) e o adolescentă norocoasă! Duminică, fotoreporterii Click! au surprins-o la o plimbare alături de tatăl ei, în zona Piaţa Presei din Capitală.

De altfel, nu e prima dată când fostul deputat scoate din garaj trike-ul Harley David­son, model 2009, pe care l-a cumpărat la mâna a doua cu 9.000 de euro.

Fiica fostului deputat s-a distrat copios alături de tatăl ei

Doar că de data asta a avut şi un pasager. Ioana s-a asortat cu tatăl ei şi a îmbrăcat o geacă de piele. Cu ochelarii de soare pe nas, cei doi s-au distrat teribil în timpul plimbării, mai ales că  motorul galben a întors toate privirile în trafic.

Motorul galben a atras toate privirile în trafic

Fiica politicianului dintr-o altă căsătorie s-a bucurat la maximum de bijuteria pe trei roţi a tatălui ei. Ioana nu s-a putut opri din râs şi a fost extrem de entuziasmată pe tot parcursul plimbării.

Drept mulţumire, Ioana l-a îmbrăţisat de mai multe ori pe Cristi. Chiar dacă se află în plin divorţ cu Valentina Pelinel, fostul deputat a distrat-o pe fetiţă fără ca pe chipul lui să se arate vreo urmă de amărăciune.

Mai multe