FOTO EXCLUSIV! Coaforul groazei a fost redeschis! Locul în care au fost împuşcate 8 persoane a fost sfinţit de un preot

26 martie 2012 12:02   Actualitate
Ultima actualizare:

Slonul Perla a fost redeschis luni, 26 martie, la nici trei săptămâni de la masacrul care s-a soldat cu: 2 morţi, 6 răniţi grav şi alte 9 persoane în stare de şoc care au primit îngrijiri.

Salonul groazei a fost redeschis în jurul orei 13:00 de către proprietari, dar şi de către un preot, care a ţinut o slujă de sfinţire timp de jumătate de oră.

Coafezele prezente la muncă în ziua nenorocirii s-au întors azi la locul de muncă, însă nu cu aceeaşi dorinţă. În mintea lor va rămâne mereu groaza pe care au trăit-o pe 4 martie, zi care nu o vor uita probabil niciodată.

La scurt timp după ce au redeschis salonul, spre surprinderea tuturor, în incintă s-a făcut văzută şi prima clientă. Fără nicio teamă, femeia a dorit să-i fie aranjat părul, neavând nicio problemă cu crimele care s-au petrecut în urmă cu câteva săptămâni.

Sângele victimelor masacrului de la Perla a fost împrăştiat pe toţi pereţii din salon, dar şi pe podea. Acum, interiorul arată ca nou, proprietarii schimbând absolut tot mobilierul.

Locul în care Gheorghe Vlădan şi-a ucis soţia, pe nume Florina, dar şi pe colega acesteia de muncă, arată de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

Aşa arăta salonul Perla în ziua masacrului

Mai citeşte:

A făcut măcel chiar înainte de divorţ

Imagini în premieră din salonul groazei! Aşa arată locul în care Vlădan a produs masacrul - FOTO

Asasinul de la coafor, internat la Jilava pentru a fi supus unei expertize psihiatrice

Managerul salonului de coafură «Perla»: «Aştept cu nerăbdare să înceapă lucrările de renovare»

Gelozia i-a transformat în nişte monştri!

Fiul ucigaşului de la coafor şi şefa salonului, audiaţi

Mărturia şocantă a uneia dintre victimele tragediei de la Perla: «Am auzit focuri de armă şi în câteva secunde am căzut toate pe jos»

Mai multe