FOTO EXCLUSIV Connect-R a chefuit 10 ore la botez

12 mai 2014 20:03   Actualitate
Ultima actualizare:

Chef de chef în Pipera, duminică seara! Connect-R şi-a botezat fetiţa în vârstă de aproape patru luni şi a strâns la restaurant 150 de invitaţi pe sprânceană. În centrul atenţiei au fost şi rudele sale, destul de zgârcite cu apariţiile mondene.

Unul dintre cele mai importante evenimente din viaţa lui Connect-R (31 de ani) s-a consumat duminică, în prezenţa prietenilor şi a rudelor apropiate. Solistul şi soţia sa, Mihaela Şotrocan, alias Misha (23 de ani), şi-au creştinat fetiţa la Biserica Sf. Nicolae-Tabacu din Capitală, apoi au dat o petrecere la restaurantul Aristocrat din Pipera.

Rodica, mama lui Connect-R, o prezență elegantă la botez

Dacă la ceremonia religioasă, Ştefan Mihalache, alias Connect-R, şi Mihaela Şotrocan, alias Misha, şi-au asortat ţinutele cu rochiţa pe care o avea fetiţa lor, Maya, la petrecere, cei doi au strălucit în ţinute de seară. Cântăreţul a purtat un costum negru, elegant, iar soţia lui o rochie mulată, care  i-a scos în evidenţă silueta frumoasă.

Solistul s-a întreținut la o țigară cu tatăl său, Ghinea Mihalache

Au sosit la petrecere la ora 19.20 şi au chefuit cu invitaţii 10 ore, până la 5 dimineaţa.

Nașii de botez au fost sora Mishei, Corina, și soțul acesteia, Alin

Printre multe vedete, la eve­­­niment s-au remarcat Pepe şi soţia lui, Raluca, cei doi venind separat, întrucât solistul a avut concert, Maria Cârneci, Andreea Bălan, trupa Deepcentral, Kamara, DJ Sava, Raluk. Tăticul Connect-R a încercat să fie o gazdă exemplară şi a făcut ture între ringul de dans şi exteriorul localului, pentru a-şi întâmpina invitaţii.

Connect-R a făcut ture, cu paharul în mână, iar la un moment dat s-a pozat cu impresarul Emil Burloi

Raluca a venit fără Pepe la botez, solistul ajungând mai târziu, din cauza unui concert la Caracal

Mai multe