FOTO EXCLUSIV Cu cearcăne și burtică, dar tot întoarce privirile bărbaţilor pe stradă

7 noiembrie 2013 15:35   Actualitate
Ultima actualizare:

Roxana Vancea (23 de ani) este centrul atenţiei ori de câte ori iese în oraş. Bruneta se numără printre cele mai sexy tinere din showbizul autohton, probabil de aceea s-a îndrăgostit de ea şi cuceritorul Mihai Bendeac.

Roxana a fost surprinsă de fotoreporterii Click! în timp ce se afla la volanul automobilului personal. Fumătoare înrăită, la un moment dat, Roxana a oprit la un butic de cartier pentru a-şi cumpăra ţigări.

Femeie cochetă, ea purta o rochie scurtă de culoare gri, iar la mâna dreaptă şi-a pus mai multe brăţări colorate. E posibil să fi fost din vina rochiei, din lână, dar Roxana părea mai „împlinită" decât o ştiam, cu burtică şi şolduri generoase.

Chiar şi aşa, vedeta a atras privirile tuturor bărbaţilor de pe stradă, semn că modelul „trasă prin inel" nu e tocmai ce-i place sexului puternic.

Bruneta părea puţin obosită şi avea cearcăne, probabil nu a reuşit să se refacă complet după nopţile petrecute prin cluburi cu iubitul ei, Mihai Bendeac (30 de ani). În ciuda zvonurilor că cei doi s-ar fi despărţi, Roxana şi Mihai au fost surprinşi în weekend când se întorceau acasă după o noapte petrecută în club.

EXCLUSIV Roxana Vancea a intrat la dietă! Uite ce mănâncă fosta asistentă tv ca să slăbească

Cum l-a cucerit Vancea pe Bendeac. Sânii Roxanei şi şepcuţa cu Minnie i-au pus capac actorului

Mai multe