FOTO EXCLUSIV Cum a fost surprinsă Daniela Crudu când a ajuns la nunta Biancăi

30 septembrie 2013 5:40   Actualitate
Ultima actualizare:

Cu toate că s-a speculat foarte mult pe seama faptului că Daniela Crudu nu va participa la nunta Biancă cu Victor Slav, bruneta a ţinut să fie aproape de prietena ei în cea mai importantă zi din viaţa acesteia.

Bruneta a fost surprinsă de fotoreporterii Click! în momentul în care sosea la restaurantul unde a avut loc petrecerea de după cununia religioasă.

La sosire, Cruduţa a fost mereu cu zâmbetul pe buze, a făcut glume şi a trimis bezele celor care o urmăreau in timp ce-şi parca automobilul. Frumoasa brunetă a venit însoţită la eveniment de sora ei mai mică, Ana Maria.

Frigul nu a speriat-o şi nici nu i-a afectat buna dispoziţie pe prezentatoarei emisiunii "Super Bingo Metropolis", de la Antena 1. Daniela a optat pentru un machiaj în nuanţe închise, înveselit de rujul de un roz natural.

Se pare că fotoreporterii prezenţi să surprindă fiecare moment de la nunta Biancăi au intimidat-o pe Cruduţa, care s-a concentrat la maxim pentru a reuşi să-i parcheze maşina. Cu toate că şi-a păstrat mereu zâmbetul, încordarea i s-a citit pe faţă. Bruneta s-a trădat când în momentul maxim de concentrare şi-a muşcat una dintre buze.

Uite cum a reuşit Daniela Crudu să slăbească. Ce părere are mama ei despre noua ei siluetă?

Daniela Crudu, avansată la statut de crainică de ştiri

EXCLUSIV Uite cine a prins buchetul la nunta Biancăi! Tânăra a fost deja cerută în căsătorie

Mai multe