FOTO EXCLUSIV Cum a reacţionat Mitea când a văzut toţi bărbaţii întorcând capul după Tonciu

23 martie 2014 13:25   Actualitate
Ultima actualizare:

Andreea Tonciu şi Nicolae Mitea sunt renumiţi pentru certurile şi împăcările nenumărate de care au avut parte în cei peste şase ani de relaţie. Se pare însă că fotbalistul s-a obişnuit ca iubita lui să fie un magnet pentru privirile bărbaţilor şi acum nu mai reacţionează, ci doar o supraveghează plictisit.

Andreea Tonciu şi Nicolae Mitea au fost surprinşi de fotoreporterii Click! în timp ce se aflau la cumpărături într-un hipermarket din Capitală. După ce au terminat sesiunea de shopping, cei doi şi-au împărţit atribuţiile ca un cuplu fericit: fotbalistul a rămas cu sacoşele până ce Andreea a mers să aducă maşina.

În timp ce bruneta se îndrepta cu paşi siguri către bolid, bărbaţii din jur o sorbeau din priviri, fapt de care iubitul Andreei nu a părut foarte deranjat.

Mitea a aşteptat-o cuminte, rozându-şi unghiile plictisit până ce fotomodelul s-a întors cu maşina în care au încărcat plasele cu cumpărături.

Se pare însă că rosul unghiilor este un gest comun celor doi îndrăgostiţi, pentru că ajunsă la volanul maşinii, Andreea a început să roadă de zor la unghiuţe.

Mai multe