FOTO EXCLUSIV Dani Oţil, nedespărţit de «jucăria» lui

26 octombrie 2013 15:28   Actualitate
Ultima actualizare:

Ori s-a întors de la munte, după o cursă de enduro, ori se pregăteşte să plece, ori pur şi simplu nu se poate despărţi de motocicleta sa, pe care îi place să o ţină mereu agăţată de maşină. Orice variantă ar fi, un lucru e sigur – Dani Oţil e un motociclist înfocat. Chiar şi prin Capitală.

De câţiva ani, de când a prins gustul curselor enduro, Dani Oţil pare că nu mai are alte bucurii, alte hobby-uri, decât motocicleta sa. Nimic nu se compară cu adrenalina, cu nebunia pe care o trăieşte în timp ce „zboară" pe cărări întortocheate de munte, doar el şi motorul.

Dani umblă cu motocicleta de teren agăţată de maşină, prin oraş

Dependent, într-un fel, de acest sport şi pentru că îşi iubeşte atât de mult „jucăria", prezentatorul de la Antena 1 o poartă cu el şi prin oraş, agăţată de maşină. Dani a fost surprins în zona Decebal, cu motocicleta „la purtător", puţin murdară, semn că tocmai se întorsese de la munte.

După ce s-a urcat în maşină a început să vorbească la telefon

„Am puţine pasiuni. Enduro, sau ce-oi face eu cu motoarele mele în pădure, e cea mai puternică, sau poate e mai la suprafaţă decât celelalte, într-o perioadă care ţine de doi ani ani", stă scris pe blogul lui Dani Oţil.

De altfel, simpaticul prezentator tv a participat de nenumărate ori la competiţii de acest gen şi chiar s-a clasat pe locul doi la cel mai dur concurs de enduro din lume, la începutul acestui an. Iubita lui, Mihaela Rădulescu, îl mai însoţeşte câteodată, pentru susţinere.

Mai multe