FOTO EXCLUSIV Drama nebănuită din viaţa noii iubite a lui Silviu Prigoană

17 aprilie 2013 12:04   Actualitate
Ultima actualizare:

După divorţul de Adriana Bahmuţeanu (38 de ani), Silviu Prigoană (49 de ani) s-a afişat la braţul unei femei roşcate misterioase.

N-a durat mult până cei doi au recunoscut idila şi până ce afaceristul a prezentat-o pe iubită amicilor. Ba mai mult, Prigoană a şi dus-o în vacanţă în Elveţia, după cum v-am relatat în exclusivitate.

Ramona Cadar, alias „doamna doctor” , aşa cum îi spune Prigoană, are 34 de ani, s-a născut în Craiova şi este de profesie medic. Experienţa de viaţă a roşcatei este oarecum asemănătoare cu a actualului iubit, întrucât a mai fost şi ea căsătorită.

Acum doi ani, a divorţat, la doar un an de la naşterea fetiţei sale, pe nume Mina (3 ani). Relaţia Ramonei Cadar cu fostul soţ a durat un an şi jumătate. Imediat după căsătorie, mama Ramonei s-a îmbolnăvit grav şi asta a întristat-o foarte mult pe doctoriţă.

Drama din familia sa a răcit-o pe roşcată de soţ. Pentru a fi alături de cea care i-a dat viaţă, Ramona a făcut facultatea în Craiova, nu la Bucureşti. O prietenă de-a roşcatei din Craiova ne-a relatat povestea:

„Ramona şi fostul soţ se separaseră de mult. Ştiu că a fost într-o perioadă în care mama ei era foarte bolnavă, suferea de o boală incurabilă, cancer. Durerea asta o făcuse mai rece faţă de fostul soţ, mi-a zis că nu se mai potriveau, pierduseră legătura. Fetiţa avea doar câteva luni, atunci când cei doi s-au despărţit”.

Ramona Cadar are o fetiţă de 3 anişori

Mai multe