FOTO EXCLUSIV E mare petrecăreţ! Chef Cătălin Scărlătescu a făcut turul cluburilor de pe Litoral

3 mai 2014 13:09   Actualitate
Ultima actualizare:

Cătălin Scărlătescu nu este doar un bucătar iscusit. Juratul de la Masterchef petrece până-n zori, şi nu o face în bucătărie, ci în cluburile de pe Litoral.

Însoţit de mai mulţi prieteni, Cătălin Scărlătescu a petrecut minivacanţa de 1 mai pe Litoral, unde s-a distrat până dimineaţa pe ringul de dans. Vineri noapte, fotoreporterii Click! l-au surprins pe chef în timp ce căuta un loc de distracţie.

A ajuns la unul din cluburile de fiţe din Mamaia, a intrat pe uşa din dos, dar ceva se pare că nu i-a fost pe plac şi după doar 30 de minute, juratul a părăsit localul, însă nu singur.

Cătălin Scărlătescu era însoţit de două domnişoare foarte vesele cu care s-a întreţinut în faţa clubului minute bune. După ce au stat la taclale, s-au ţinut de braţ şi au chiuit împreună, juratul le-a trimis la hotel pe fete, dar le-a lăsat pe mâini bune.

Tinerele au plecat în compania unui apropiat al chefului, iar acesta şi-a continuat periplul prin cluburi. A ajuns la o altă discotecă de renume din staţiune, a intrat în atmosfera de deschidere a sezonului estival şi a mai părăsit clubul în zorii zilei, în jurul orei şapte dimineaţa.  

Mai multe