FOTO EXCLUSIV! Elena Gheorghe a devenit mătuşă! Sora ei, Ana, a născut! Lasă-i un mesaj

10 aprilie 2013 6:49   Actualitate
Ultima actualizare:

Sora Elenei Gheorghe, Ana Gheorghe, a născut un băieţel de toată frumuseţea, lucru care a făcut-o să fie fericită peste măsură pe proaspăta mătuşă.

Cântăreaţa nu a putut să se abţină să nu le împărtăşească vestea bună şi amicilor ei virtuali aşa că le-a lăsat acestora un mesaj plin de emoţie.

"Astăzi la 08:50 a venit pe lume Lucas,un baietel superb de 3,120 si 51 cm! Îţi multumim Doamne!", a scris cântăreaţa pe pagina personală de Facebook.

În foarte scurt timp, sute de fani i-au urat toate cele bune proaspetei mămici şi bebeluşului abia venit pe lume.

Ana, sora solistei Elena Gheorghe, a născut la o clinică particulară din Bucureşti. Soţul fetei, nimeni altul decât fundaşul Stelei, Paul Pârvulescu, este foarte fericit că Lucas a venit pe lume. 

Imediat după ce Ana a devenit mămică, la clinica privată şi-au făcut apariţia mai multe vedete pentru a o felicita. Printre acestea s-au aflat nimeni altele decât Oana Roman şi Anamaria Prodan.Soţia lui Laurenţiu Reghecampf va fi şi naşa micuţului.

Nici sora ei, Elena, nu a stat deoparte. Ea a venit alături de soţul ei pentru a-şi felicita sora.

Soţul Anei, Paul Pârvulescu, s-a grăbit cât a putut de tare în momentu în care a aflat că este tătic. Imediat ce a ajuns la clinică a îmbrăcat halatul alb şi a mers spre cabinetul medical unde se afla soţia sa şi fiul său Lucas.

Mai multe