FOTO EXCLUSIV Fata lui Minune umblă noaptea prin oraş cu iubitul!

5 iunie 2014 15:37   Actualitate
Ultima actualizare:

Asta e viaţa pe care şi-a dorit-o! Carmen (16 ani), fiica cea mare a lui Adi Minune e foarte relaxată de când s-a mutat împreună cu iubitul ei, Franco (20 de ani). Click! i-a surprins pe cei doi „bântuind” noaptea prin Bucureşti.

Nu degeaba a fugit de-acasă cu iubitul! Fiica lui Minune a reuşit să-şi îmbuneze părinţii şi, după un scandal monstru, a primit acceptul manelistului de a se muta împreună cu iubitul ei, Franco. Cei doi s-au mutat cu chirie într-un complex rezidenţial din Capitală şi îşi fac de cap, aşa cum nu puteau atunci când fata trebuia să le „raporteze" părinţilor pe unde umblă.

Fata lui Minune ş iiubitul ei au stat două ore într-un bardin Bucureşti

Miercuri seara, în mijlocul săptămânii, când orice elev de 16 ani e acasă, cu teme, sau se odihneşte pentru o nouă zi de şcoală, Carmen şi Franco „petreceau" ca-n vacanţă! Fotoreporterii Click! i-au surprins la un bar de pe bd.Decebal din Capitală, împreună cu o gaşcă de prieteni de-ai lui Franco.

Au plecat de acolo în jurul orei 21.30, dar seara nu s-a încheiat. Au plecat cu maşina unui prieten spre casa acestuia şi au rămas acolo mai bine de două ore. La plecare, galant, prietenul lui Franco i-a dus cu maşina lui, dar nu chiar până acasă, ci până la o staţie de taxi din cartierul Vitan.

Înainte să ajungă acasă,amorezii s-au opritla un magazin

Mai multe