FOTO EXCLUSIV Fedorca «rupe» leagănele mai ceva ca un copil!

12 aprilie 2014 18:11   Actualitate
Ultima actualizare:

Vremea frumoasă de săptămâna trecută le-a scos din casă pe domnişoarele Fedorca. Manuela şi fiica sa, Lara, au ales să-şi consume bateriile în parc, în leagăne, la o plimbărică pe jos sau cu maşinuţa. De când e mămică, artista parcă a dat în mintea copiilor.

Ce dacă are 43 de ani! Manuela Fedorca este conştientă că vârsta este doar o stare de spirit şi, chiar dacă exteriorul îi dă de gol anul naşterii, în interiorul ei este un copil. Ce-i drept, pentru a dobândi această stare, artista a fost ajutată şi de fiica ei, Lara Sofia, în vârstă de doi ani şi opt luni. De când a născut-o pe micuţa cu ochii de safir, fericirea domneşte în casa ei şi pare-se că şi comportamentul solistei s-a schimbat.

Dacă la începutul lunii martie fotoreporterii Click! au descoperit-o pe Manuela Fedorca îndrăgostită, alături de un afacerist pe nume Mihai, de data aceasta obiectivul foto a surprins latura maternă a brunetei.

Aflată la plimbare în parc cu micuţa, Manuela s-a lăsat vrăjită de peisaj şi, fără să ţină cont de etatea şi de greutatea ei, a probat un leagăn pentru copii. Cu siguranţă peisajul i-a adus aminte de copilărie, aşa că nu a mai interesat-o că avea "audienţă" şi s-a distrat cot la cot cu pitica ei. În timp ce bona o dădea "uţa" pe micuţa Lara, celebra mămică încerca şi ea un dram de adrenalină în leagănul de vizavi. După aproape o oră de stat în parc, fetele cochetele s-au întors către casă, pentru a se odihni după atâta joacă.

Are iubit nou?

La începutul lunii martie, fotoreporterii Click! au fotografiat-o pe Manuela Fedorca alături de un bărbat misterios, alături de care a luat un taxi din zona Băneasa şi s-a îndreptat spre un mall, pentru o cafea. Click! a aflat povestea de viaţă impresionantă a partenerului solistei, Mihai fiind văduv de aproape trei ani, după ce soţia sa, celebra hair-stylistă Denis Budică, a murit în urma unei tumori la creier.

Click! spune

Manuela Fedorca are 43 de ani şi s-a născut la Satu Mare. A absolvit Facultatea de Teatru, iar în muzică a debutat după Revoluţie, cea mai cunoscută piesă a sa fiind "Îmi place să mă plimb pe stradă", compusă de Virgil Popescu. În anul 2000 a înfiinţat trupa "Elixir", alături de sora sa, Liliana Fedorca. În perioada 2006-2008 a moderat emisiunea "Zodia fluturelui", la Euforia TV. Are doi copii din două relaţii: pe Eduard (18 ani) şi pe Lara (2 ani şi opt luni).

Mai multe