FOTO EXCLUSIV Gabi Cristea şi Laurette ciugulesc ca două vrăbiuţe

18 octombrie 2013 16:36   Actualitate
Ultima actualizare:

Silueta subţire cu sacrificii se întreţine! Ştiu asta prea bine şi Laurette, şi Gabriela Cristea, mai ales că cea din urmă a slăbit multe kilograme după divorţul de Marcel Toader, iar acum trebuie să-şi menţină silueta.

Ambele domnişoare au fost surprinse zilele trecute de fotorepoterii Click! oferind un exemplu femeilor. Laurette (29 de ani) s-a dus cu o prietenă la un restaurant de fiţe din zona Floreasca din Capitală.

Foarte zâmbitoare, ea a băut un fresh şi a mâncat ca o vrăbiuţă. Mulatra are dimensiuni de manechin: 90 cm (bust) - 63 (talie) - 90 (şolduri). La 1,78 m înălţime, Laurette cântăreşte doar 53 de kilograme. Deşi este deja mămică, ea şi-a revenit după naştere şi reuşeşte în continuare să fie manechin chiar şi în prezentări de lenjerie intimă.

După divorţul de Marcel Toader, Gabriela Cristea (38 de ani) a slăbit urgent 20 kilograme. Vedeta de la Kanal D a recunoscut că urmează un regim strict, cu trei mese şi două gustări în fiecare zi, luate la ore fixe. Dar a şi eliminat din alimentaţie mâncărurile prăjite sau procesate, zahărul, pastele făinoase. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Cristea ieri dimineaţă, în timpul micului dejun. Vedeta pleca de acasă cu o sticlă de iaurt în mână, semn că încă respectă dieta care i-a asigurat o talie de viespe şi doar 48 de kilograme pe cântar.

Mai multe