FOTO EXCLUSIV Iuliei Vântur i-a priit vacanţa cu Salman Khan! Vedeta arată mai bine ca niciodată

11 iulie 2013 22:54   Actualitate
Ultima actualizare:

De două luni de zile, nici apropiaţii nu au mai ştiut nimic de Iulia Vântur. La începutul lunii mai, aceasta a anunţat conducerea PRO TV că are nevoie de o vacanţă şi şi-a luat două luni de concediu fără plată, pentru a se reface în India, unde s-a speculat că şi-a găsit şi liniştea sufletească alături de celebrul Salman Khan. De câteva zile, vedeta s-a întors în România şi, după cum arată, se pare că experienţa indiană i-a priit din plin.

Joi seară, rezentatoare PRO TV a fost surprinsă de fotoreporterii Click! în timp ce se deplasa prin Bucureşti, pentru a-şi rezolva nişte probleme. După stilul de condus şi agilitatea cu care se strecura în trafic, se poate spune că "treburile" Iuliei nu mai suportau amânare, căci aceasta a ignorat câteva reguli de circulaţie şi a gonit către un hotel de lux din Capitală.

Cel mai probabil, cele aproximativ două luni petrecute în india i-au dat peste cap "afacerile" din ţară, iar acum face eforturi să le rezolve.

Şi, pentru a nu înfrunta singură privirile iscoditoare ale fanilor, care vor să afle adevărul despre relaţia dintre ea şi Salman Khan, Iulia nu s-a deplasat singură prin oraş, ci a luat cu ea o prietenă.

Cele două au ajuns la hotel şi, timp de aproape patru ore nu au părăsit locaţia. Abia la 23.00, cele două au ieşit din hotel, iar vedeta a condus-o acasă pe misterioasa femeie care o însoţise. După ce s-a asigurat că prietena ei este în siguranţă, Iulia a schimbat traseul şi s-a îndreptat către apartamentul ei, unde locuieşte singură.

Aceasta a făcut un ultim popas la o benzinărie din zonă, de unde s-a aprovizionat cu de toate. Frumoasa prezentatoare a ieşit din peco cu mâinile pline de pungi, pe care abia le mai căra.

După ce şi-a făcut cumpărăturile, vedeta s-a urcat în maşina personală şi s-a dus glonţ acasă, cel mai probabil pentru a se odihni după o zi plină de alergătură şi agitaţie. Chiar dacă se vedea că este uşor obosită, Iulia a fost o adevărată apariţie pe străzile din Capitală. Aceasta este mai slabă decât înainte de a pleca din ţară şi, după chipul luminos, se pare că vacanţa alături de "Tom Cruise" de India i-a picat cum nu se poate mai bine.

EXCLUSIV Iulia Vântur s-a întors din India, dar nu mai are loc la Pro TV. Uite cu cine va fi înlocuită la pupitrul ştirilor!

Mai multe