FOTO EXCLUSIV Lovitură de teatru după ce fiica lui Adrian Minune s-a întors acasă! Carmen şi Franco sunt oficial împreună

19 mai 2014 12:53   Actualitate
Ultima actualizare:

După o săptămână de nebunie, în care toată lumea a căutat-o disperată, fiica lui Adrian Minune s-a întors acasă. Astăzi, surpriză! Adolescenta a plecat din nou, dar ziua, cu iubitul de mână, nu în puterea nopţii, cum a făcut prima dată.

După ce a revenit din escapada la munte cu Franco (19 ani), Carmen Minune (16 ani) a plecat în jurul luni de acasă cu iubitul ei. Se ţineau de mână, semn că-şi asumă relaţia şi că, probabil, tatăl ei celebru s-a împăcat cu ideea.

Cei doi îndrăgostiţi au mers acasă la Franco, în cartierul bucureştean Rahova, unde s-au schimbat de haine. Apoi, relaxaţi, s-au îndreptat către un mall din Bucureşti la bordul unui taxi.

Aici, Carmen Minune (Silvia-Claudia Simionescu pe numele adevărat) s-a dus la coafor. Normal, merita o şedinţă de răsfăţ după un săptămână de stres.

Sătui însă de atâţia fotoreporteri pe urmele lor, cei doi îndrăgostiţi au cerut ajutorul bodyguarzilor de la mall pentru a ieşi nevăzuţi de nimeni şi a-şi încheia în anonimat prima escapadă cu voie de la părinţi după scandalul de săptămâna trecută.

Carmen şi Franco au fugit în urmă cu mai mult de o săptămână, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de acasă de la Adrian Minune. Băiatul şi-a aşteptat iubita într-o maşină cu numere de Germania şi au plecat într-o minivacanţă la munte.

Manelistul şi-a dat dispărută fata lunea trecută, iar poliţia a declanşat o anchetă. Fata s-a întors sâmbătă acasă, clamând că încă este fată mare şi că a fost decizia ei să plece.

FOTO EXCLUSIV Adi Minune, cu salvarea la poartă, familia lui Franco, la grătar

FOTO EXCLUSIV Franco şi Carmen, fiica lui Adi Minune, s-au întors acasă

Ce spune bărbatul căruia Adrian Minune i-ar fi promis fiica de soţie

Mai multe