FOTO EXCLUSIV Mihaela Tatu a rămas de 3X Femeie!

30 aprilie 2014 19:11   Actualitate
Ultima actualizare:

Mihaela Tatu (51 de ani) nu a dispărut doar de pe “sticlă”, ci şi din Bucureşti, oraşul în care a cunoscut celebritatea. Prezentatoarea s-a retras de trei ani la Oradea, acolo unde lucrează ca mediator. Fotoreporterii Click! au surprins-o zilele trecute prin Capitală, iar imaginile sunt departe de cele cu care ne-a obişnuit pe micile ecrane. 

Dintr-o experienţă tumultoasă de viaţă, în care nu prea a avut noroc la bărbaţi şi nici cu sănătatea, Mihaela Tatu a punctat la capitolul carieră. A câştigat simpatia publicului cu celebra emisiune "De 3X Femeie", dar din cauza problemelor de sănătate a decis să se retragă din televiziune.

Prezenţă rară în Bucureşti, Mihaela a acceptat recent invitaţia la emisiunea bunei sale prietene Teo. Fotoreporterii Click! au surprins-o marţi pe Mihaela, în timp ce se îndrepta spre locul cu pricina. Moderatoarea nu a afişat niciodată un trup fără cusur, însă noua imagine ar uimi pe oricine.

2014: Prezentatoare s-a îngrăşat considerabil

Vedeta s-a îngrăşat considerabil şi poate fi recunoscută cu greu de admiratori. Vestea bună e că Mihaela este împăcată cu imaginea ei şi nu pare să aibă vreun complex. Cel puţin asta se poate citi pe chipul ei.

2011: Pe vremea când apărea la tv, Mihaela ţinea diete şi făcea mult sport

Vedeta nu a renunţat nici la cochetărie şi şi-a asortat geanta roşie cu cerceii, dar şi cu manichiura. Mai mult, kilogramele în plus şi rochia mult prea mulată pentru silueta ei nu au împiedicat-o să alerge după un taxi.

Mihaela Tatu a fost căsătorită timp de 16 ani, dar la 38 de ani când a venit în București ca să facă televiziune a divorțat. În 2011 vedeta a fost diagnosticată cu fibrom uterin, și, după o operație și o perioadă de refacere, s-a retras din televiziune şi şi-a găsit liniștea la Oradea. Aici, Mihaela îşi împărtăşeşte experienţa de viaţă, contra-cost, ţinând discursuri motivaţionale şi conferinţe persoanelor interesate.

Mai multe