FOTO EXCLUSIV Mirela, de ce ţi-ai chinuit aşa picioarele? Prima apariţie la un eveniment după divorţul de Stelea

29 mai 2014 10:23   Actualitate
Ultima actualizare:

Mirela Stelea a participat, miercuri seara, la un eveniment monden organizat în Bucureşti, primul la care a participat după ce a divorţat de Bogdan Stelea.

Într-o rochie albă, scurtă, Mirela a fost o apariţie cu mult bun gust şi stilată. Un detaliu i-a stricat însă ţinuta designerului.Fosta nevastă a lui Bogdan Stelea a ales o pereche de pantofi transparenţi, cu vârful îngust, care au cam strâns-o probabil. La o privire mai atentă, degetele de la picioare era un pic cam înghesuite în pantofi, iar piciorul nu părea că stă tocmai lejer, cum ar trebui.

Creatoarea de modă a trecut însă peste acest detaliu nu tocmai plăcut şi a petrecut seara în compania celorlalte invitate. De altfel, Mirela a fost aleasă recent imaginea salonului Noblezza, unde e avut loc evenimentul.

Mirela şi Bogdan Stelea au decis să divorţeze după o căsnicie de şase ani şi o relaţie de opt. Cei doi nu au făcut tam-tam pe seama despărţirii şi au depus pe tăcute actele la notar.

"A fost o chestie recentă pe care am gandit-o de curând. Niciodată un divorţ nu este un lucru simplu sau un moment de bucurie. Noi ne-am căsătorit din dragoste şi încă ar mai fi sentimente între noi, dar nu a mers ca şi căsnicie. La noi a fost o atracţie care s-a transformat în ceva profund. în ultima perioadă am mai vorbit cu el, dar nu m-am ocupat de viaţa mea personală, ci mai mult de cea profesională. Momentan nu ştiu când o să vină iubirea, dar o sa vedem", a explicat Mirela la Kanal D.

VIDEO EXCLUSIV Bogdan Stelea, trist şi lipsit de chef fără nevastă!

Mai multe