FOTO EXCLUSIV Oana Zăvoranu, eliberată sub control judiciar după ce a stat patru ore la poliţie: «Michael n-a murit. E clar»

22 mai 2014 19:57   Actualitate
Ultima actualizare:

Oana Zăvoranu a părasit secţia de polţie, sub control judiciar, după ce a fost audiată timp de patru ore. Vedeta a fost prinsă în flagrant în timp ce primea bani pentru că a şantajat un doctor estetician.

Oana Zăvoranu a părăsit Secţia 12 de Poliţie, din Bucureşti, sub control judiciar, şi parcă nu este afectată de acuzaţiile grave care i-au fost aduse. "Michael n-a murit. E clar!", a glumit vedeta, asaltată de jurnalişti la ieşire.

„Se fac cercetări privind infracţiunea de şantaj. Oana e acuzată că ar fi cerut de la medicul Marek Vâlcu o sumă de bani. Oana a vrut să-şi recupereze banii cheltuiti ca urmare a 6 operaţii nereuşite. Parchetul are altă viziune. Oana a abuzat de procedura medierii. Consiliul medicilor trebuie să-şi spună punctul de vedere privind operaţiile realizate ulterior.

Lângă Oana era un mediator în timp ce a luat banii

. Oana a cerut contravaloarea a şase operaţii estetice de mare precizie şi măsură. Din păcate, ea a ales o metodă nefericită de intra în sfera ilicitului penal. Avem fotografii clare care arată că sânii Oanei au fost făcuţi praf de acest doctor. La acel flagrant, doctorul Marek a aruncat plicul cu bani în maşina Oanei Zăvoranu, iar ea nu i-a numărat.

Eu nu pot confirma spusele domnului Marek Vâlcu. Medierea nu trebuie să se facă neapărat la un birou, ci şi într-o parcare ca în această seară. Există un martor fundamental în favoarea Oanei. Nu cunosc conţinutul acestor mesaje trimise de Oana medicului Marek Vâlcu. Nu s-a realizat procedura de flagrant", a declarat Alexandru Murărescu, avocatul Oanei Zăvoranu, pentru jurnallişti.

După ce a ieşit de la Secţia 12 de Poliţie, Oana Zăvoranu s-a dus acasă, unde jurnalişii au urmărit-o până în faţa uşii.

"La Poliţie a fost foarte frumos. Mă simt foarte bine", a dezvăluit Alex Constantin, prezentatorul emisiunii Click!, că le-ar fi declarat Oana jurnaliştilor, după ce a plecat de acasă.

SUPER EXCLUSIVITATE Primele imagini cu Oana Zăvoranu din secţia de Poliţie

Câţi bani i-a dat Zăvoranca medicului pe care l-a şantajat pentru cele 5 operaţii făcute la el

Iată planurile Oanei Zăvoranu pentru cei 10.000 € din flagrant

Ce a postat Oanei Zăvoranu pe Facebook, după ce a ajuns acasă de la sediul poliţiei

Mai multe