FOTO EXCLUSIV Primele imagini cu Cristi Marin la spital după ce a încercat să se sinucidă

23 octombrie 2013 5:09   Actualitate
Ultima actualizare:

Fostul iubit al Marianei Moculescu susţine că a ajuns săptămâna trecută la spital după ce a încercat să se sinucidă din dragoste consumând substanţe interzise. Cristi Marin ar fi primit îngrijiri din partea medicilor de la Spitalul Floreasca, iar în weekend a fost lăsat să plece acasă.

A fost la un pas de moarte, dar acum se recuperează. Cristi Marin a povestit că a intrat în atenţia specialiştilor de la Spitalul de Urgenţă Floreasca unde a fost internat mai multe zile. El a încercat să-şi ia viaţa după ce a văzut luni în şir că povestea lui de dragoste cu Mariana Moculescu este de domeniul trecutului. Deşi a căutat-o în repetate rânduri şi i-a făcut declaraţii de dragoste, din vară aceasta nu i-a mai dat niciun semn de viaţă. 

Gurile rele spun însă că Marin ar fi pus la cale tot acest circ ca să-şi facă publicitate şi să-şi recâştige, totodată, şi fosta iubită. Click! a intrat în posesia unor fotografii în care Cristi Marin a fost surprins întâmplător în faţa spitalului. Pozele au fost făcute în weekend când acesta ar fi fost externat de la Spitalul Floreasca. El a fost aşteptat de un bun prieten pentru a fi condus acasă.

Contactaţi de Click!, medicii de la Spitalul Floreasca au declarat că fostul iubit al Marianei Moculescu nu figurează în baza lor de date ca pacient.

Citeşte şi:

EXCLUSIV Cristi Marin, fostul iubit al Marianei Moculescu, a vrut să se sinucidă?

EXCLUSIV Cum l-a împins Mariana Moculescu la sinucidere pe Cristi Marin. Primele declaraţii

EXCLUSIV! Dezvăluiri incendiare! Cristi Marin: «Am luat droguri de la dealerul lui Salam»

Mai multe