FOTO EXCLUSIV! Ştefan Bănică a început săptămâna la sala de sport

4 februarie 2013 16:36   Actualitate
Ultima actualizare:

Ştefan Bănică (45 de ani) are grijă de imaginea lui. După un weekend în care n-a ieşit din casă, artistul a dat, luni dimineaţă, o fugă la sală ca să înceapă săptămâna în forţă.

Îmbrăcat lejer, cu o pereche de pantaloni de trening, o geacă bleumarin, la care a asortat o căciulă de aceeaşi culoare, şi încălţat cu pantofi sport, Bănică a fost surprins de fotoreporterii Click!, luni, în jurul orei 11.30, intrând în baza sportivă Pescariu. Probabil a vrut să-şi dezmorţească oasele, după ce timp de două zile nici măcar n-a ieşit din casă.

A vorbit la telefon până a intrat în clădire

După o oră de sport, a plecat grăbit spre casă

Bănică a vorbit la telefonul mobil de cum a ieşit din maşină şi până a intrat în sala de sport. Aici, însă, n-a zăbovit prea mult, aproximativ o oră, după care artistul s-a urcat în maşină şi a plecat grăbit spre casă, unde, probabil, îl aştepta fiica sa, Violeta. Trebuie spus că Andreea Marin a plecat cu treabă, vineri dimineaţă, în Turcia.

Şi «zâna» face sport

Fotoreporterii Click! au surprins-o, adesea, şi pe Andreea Marin (38 de ani) mergând la sală. Vedeta a început să frecventeze aproape zilnic o sală de fitness din Pipera. Şi asta, după ce ea a fost criticată de mai multe ori că s-a cam îngrăşat.

Plouă cu oferte pentru Andreea Marin, după despărţirea de Ştefan Bănică jr

«Păpușă, să fii la 8.00 în locul știut»

Mai multe