FOTO EXCLUSIV Super vedetă, cu pieptul dezgolit în parcare!

17 aprilie 2014 20:03   Actualitate
Ultima actualizare:

Obişnuit al cabinetelor de chirurgie estetică, stilistul vedetelor se bucură din plin de rezultatele ultimei intervenţii pe care şi-a făcut-o în urmă cu cinci luni. Adrian Pescariu, singurul bărbat din România care şi-a pus silicon în piept, pentru a da lăsa impresia că şi-a lucrat pectoralii la sală, poartă haine care îi pun cu adevărat în evidenţă "muşchii". De la distanţă, cu look-ul extrem de feminin, tânărul ar putea să se "bată" în busturi generoase cu Loredana Chivu sau Nicoleta Luciu.  

De la depărtare pare a fi o domnişoară care îşi arată picioarele primelor raze de soare. De fapt, este nimeni altul decât Adrian Pescariu, stilistul vedetelor. Tânărul a fost surprins de curând de fotoreporterii Click!, într-o parcare, în timp ce îşi etala tacticos pectoralii în care a investit 5000 de euro. Imaginile au fost prezentate în exclusivitate în cadrul ediţiei de joi seară a emisiunii Click!, ce se difuzează zilnic de luni până vineri, de la 22.30, la Prima Tv. 

Cu o ţinută, mai degrabă scoasă din dressingul unei domnişoare, Adrian Pescariu s-a plimbat agale pe străzile din centrul oraşului. Stilistul a purtat o pereche de jeanşi scurţi şi un tricou foarte decoltat, care i-a pus în valoare silicoanele implantate. La această costumaţie el a asortat o pereche de ghetuţe cu capse. Nici la capitolul accesorii, tânărul nu s-a putut abţine.

Cu o geantă neagră pe care a ţinut-o strâns sub braţ, avand mâinile ocupate cu o sticlă de apă plată şi cu telefonul mobil, Adrian Pescariu putea fi uşor confundat cu o domnişoară sportivă.

Intervenţia la sâni nu este singura operaţie estetică la care a recurs stilustul. Anul trecut, în primăvară, Pescariu şi-a făcut liposucţie la şolduri, la burtă, la bărbie şi la faţă. Totul cu 6.000 de euro, în două ore şi jumătate. În plus, stilistul şi-a făcut de mai multe ori rinoplastie.

Citeşte şi:

Primul bărbat din showbiz care îşi pune silicoane! Detaliile unei operaţii incredibile

FOTO Şi-a scos bandajele! Stilistul vedetelor şi-a etalat pectoralii siliconaţi!

FOTO «Are pectorali de nota 10!» Adrian Pescariu şi-a pus silicoane în piept!

Mai multe