FOTO EXCLUSIV: Uite ce silicoane şi-a tras Margherita!

17 mai 2012 16:35   Actualitate
Ultima actualizare:

Nu vrea fuste lungi şi înflorate şi nici să stea acasă la cheremul bărbatului. La 19 ani, Margherita e fată emancipată şi, cu riscul de a-şi supăra tatăl, pe Ioniţă, care ţine cu dinţii de tradiţii, ea si-a pus o pereche de silicoane de toată frumuseţea.

Odorul Vioricăi şi al lui Ioniţă, Margherita de la Clejani, a împlinit anul trecut 18 ani şi de atunci rebela fată face ce face şi îşi şochează părinţii, mai ales pe tatăl ei care ţine la tradiţii.

În urmă cu o lună, ea a luat hotărârea de a-şi pune silicoane, cu riscul de a primi o chelfăneală zdravănă de la părintele ei. Click! a însoţit-o zilele acestea la o şedinţă foto, în creaţiile designerului ei favorit, Sonia Trifan. Într-un moment de neatenţie însă, în timp ce îmbrăca o rochie lungă, mulată pe corp, Margherita a rămas cu un sân siliconat la vedere. Dacă înainte avea sânii cât măslinele şi era nevoită să-şi îndese în sutien ciorapii lui Ioniţă ca să pară mai mari, de o lună, Marga, cum este ea alintată în familie, are un metru în bust şi radiază de fericire.

„Mi-am pus ţâţe. Ăsta a fost visul meu. Am mai multă încredere în mine acum şi nu e musai un păcat ce am făcut. Chiar dacă tata a făcut crize, el ştie că nu sunt pe tradiţia veche. Am avut noroc cu mama, care m-a susţinut", a declarat fiica Clejanilor pentru Click! De când a umblat la măsurile trupului, cântăreaţa are şi mai mult lipici la băieţi, iar prin concerte masculii o fluieră frenetic şi se bat să facă poze cu sexoasa fată a Clejanilor.

A primit ofertă să pozeze în Playboy

Imediat ce s-a tunat, Margherita a şi primit o ofertă tentantă de a poza goală în revista cu iepuraşi. La început a refuzat pentru că tatăl ei, Ioniţă, a ameninţat-o că nu o mai primeşte în casă dacă se despoaie însă, după câteva nopţi de gândire, ea este acum pregătită să-şi arate formele rubiconde.

Ea a trebuit să renunţe la chiloţi, pentru că rochia era prea strâmtă

Deşi are forme rubiconde, Margherita a ales o creaţie a Soniei Trifan

"După ce mă bronzez de mă fac neagră-tuci, pozez goală, clar!", ne-a mai spus frumoasa cântăreaţă. Reprezentanţii revistei Playboy au confirmat discuţiiile referitoare la un posibil pictorial al Margheritei, însă aceştia au declarat că nu s-a luat o decizie oficială în acest sens.

Mai multe