FOTO Fetiţa lui Lazarus i-a vrăjit pe thailandezi. Cum s-a ales Ana cu o nouă «mămică»

8 ianuarie 2013 18:18   Actualitate
Ultima actualizare:

Luis Lazarus are o vacanţă de vis în Thailanda, la început de an 2013. Însoţit de fetiţa lui, Ana, şi de iubită, Andreea, prezentatorul emisiunii "Pe bune" de la Look TV trăieşte o experienţă deosebită.

Lazarus a vizitat câteva dintre cele mai spectaculoase locuri din îndepăratata ţară asiatică, de unde a postat constant fotografii pentru prietenii de pe Facebook.

"Justiţiarul" a împărtăşit câteva din impresiile de călătorie.

"Am fost la Phuket, destinaţia lor «virgină» (junglă, plimbări pe elefant, scufundări, lagune şi aşa mai departe), în insulele din apropiere, apoi la Pattaya, perla litoralului thailandez, şi urmează să mergem la Bangkok", ne-a povestit Luis Lazarus.

Cea mai încântată de această excursie este micuţa Ana, care i-a cucerit pur şi simplu pe localnici. Nici Andreea nu a scăpat neobservată.

"Toată lumea spune că e mama Anei şi m-am plictisit să-i mai contrazic", a mărturisit amuzat "justiţiarul", pentru Click!

Singurul regret este absenţa lui Andrei, fiul lui Lazarus cu fosta soţie, Antoanela. Deşi ar fi vrut, băiatul nu a putut merge în Thailanda din cauză că documentele necesare pentru deplasare nu au fost gata.

Revenirea în România este stabilită pentru săptămâna viitoare, cu o întârziere de câteva zile faţă de planul iniţial. Dar nu e nicio problemă când e vorba de un asemenea sejur, ne-a dat de înţeles Lazarus.

Mai multe