FOTO Györfi, ce sexy eşti cu steagul Americii pe tine!

21 martie 2014 19:53   Actualitate
Ultima actualizare:

Ce apariţie! După două luni petrecute în turneu în America şi Canada, Daniela Györfi (46 de ani) s-a întors în ţară în urmă cu două săptămâni şi e pusă pe fapte mari.

Fotoreporterii Click! au surprins-o joi pe artistă într-o ţinută-şoc, îmbrăcată din cap până în picioare cu însemne străine: rochia mulată şi hanoracul aveau simboluri de pe steagul Americii, iar cerceii imenşi ne duceau cu gândul la drapelul Marii Britanii. De remarcat că şederea în străinătate i-a priit Danielei, care a afişat o siluetă de clepsidră.

Contactată de Click!, vedeta ne-a explicat de ce a ales această ţinută: "Am avut o şedinţă la ARAIEX (Asociaţia Română pentru Artişti Interpreţi sau Executanţi) şi am vrut să mă îmbrac aşa ca formă de protest pentru ce se întâmplă la noi în ţară cu drepturile de autor ale artiştilor. În străinătate, toţi cântăreţii sunt trataţi cu respect. Aici, CREDIDAM (Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiştilor Interpreţi) ne ia pe toţi de proşti, de aceea ne-am şi adunat mai mulţi la ARAIEX, să luptăm pentru drepturile noastre", ne-a spus, revoltată, solista.

Daniela Gyorfi, cerută în căsătorie pentru a patra oară

Mai multe