FOTO Imagine şocantă! A fost înjunghiată în ochi şi bătută crunt din cauza unui mesaj de pe telefon

10 iunie 2014 18:38   Actualitate
Ultima actualizare:

Fotografia de mai jos e, pe cât de şocantă, pe atât de reală. Tânăra din imagine a scăpat cu viaţă ca printr-o minune, iar acum se recuperează în spital.

Fata a fost snopită în bătaie şi înjunghiată de către tatăl ei vitreg. Motivul: bărbatul şi-a suspectat copila că se iubeşte cu un musulman, aceasta fiind din religia Sikh.

Jageer Mirgind  a fost bătută crunt de către Manjit Mirgind (51 ani), dar a scăpat ca prin minune cu viaţă. Bărbatul i-a tăiat venele fiicei sale, a lovit-o în repetate rânduri şi a înjunghiat-o în ochi, urlând "Te voi ucide".

Atacul barbar a avut loc în Ilford, Londra, în faţa celorlalţi copii ai bărbatului, cu vârste de trei şi şase ani, scrie Daily Mail.

A mutilat-o degeaba

Surprinzător este faptul că adolescenta a fost lovită degeaba. Ea nu avea nicio relaţie cu un tânăr musulman, ci doar a primit nişte mesaje batjocoritoare de la câţiva colegi care au vrut să-i facă rău. Când a văzut mesajele, tatăl vitreg al fetei s-a năpustit asupra ei şi a mutilat-o pe viaţă.

Mama copilei a chemat ambulanţa, iar agresaorul s-a predat poliţiei. Copila va rămâne toată viaţa cu gândul că a fost orbită şi mutilată fără să aibă nicio vină. Tatăl fetei a fost condamnat la 10 ani de închisoare.

Mai multe