FOTO Imaginea cu care Antonia a strâns peste 32.000 de like-uri. Cum i-a cucerit pe fani

16 octombrie 2013 6:53   Actualitate
Ultima actualizare:

Cu toate că scandalurile se ţin lanţ, cântăreaţa pare să nu ia seama la bârfe şi să-şi vadă de carieră şi de fetiţa ei, Maya. Antonia şi-a cucerit iremediabil prietenii virtuali cu o fotografie în care apare alături de aceasta.

Zvonurile legate de divorţul de soţul ei, Vicenzo Castellano, şi presupusa relaţie cu Alex Velea par să nu o afecteze pe Antonia. Se pare că artista îşi canalizează toată energia asupra proiectelor profesionale, iar timpul liber şi-l petrece împreună cu fiica ei de trei ani, Maya.

Antonia şi-a bucurat admiratorii cu o nouă fotografie în care apare împreună cu micuţa. Asemănarea dintre cele două este mai mult decât izbitoare, cea mică fiind practic o „Antonia" în miniatură.

În fotografie, atât Antonia, cât şi Maya sunt îmbrăcate în tricou, iar în partea de jos poartă pantaloni scurţi. Pentru ca asemănarea să fie şi mai evidentă, cântăreaţa şi-a prins părul la fel cu al fiicei sale: într-un coc, în vârful capului. Postura adoptată de Antonia, care o imită pe micuţă nu face decât să atragă atenţia asupra mimicii şi gesturilor micuţei care sunt identice cu ale mamei.

(foto: facebook)

Antonia, un model pentru fetele de astăzi! Vezi cine crede asta!

Unde se ascund Alex Velea şi Antonia pentru a-şi trăi povestea de dragoste

VIDEO/FOTO Cum a evoluat relaţia dintre Antonia şi Alex Velea

Mai multe