FOTO Incredibil! A scăpat cu viaţă după ce o tepuşă de 2 metri i-a străpuns corpul

3 iunie 2014 10:35   Actualitate
Ultima actualizare:

Chinezoaica Wu Xingxian, de 42 de ani, a supravieţuit unui accident îngrozitor pe un şantier unde muncea. Femeia a căzut de la o distanţă de 6 metri într-o ţepuşă de 2 metri, ce i-a străpuns trupul din zona şoldului până aproape de gât.  

Wu Xingxian muncea pe un şantier de constucţii, când o placă de lemn pe care se afla, a cedat şi femeia a căzut de la o înălţime de aproape 6 metri.

Aproape de contactul cu solul, trupul femeii a fost străpuns de o bară de fier care a ţinut-o suspendată în aer. Colegii au intervenit şi au tăiat bara, după care au dus-o pe femeie la spitalul din Jiujiang, China. Medicii au fost uluiţi de acest caz, mai ales că Wu, a fost conştientă când a ajuns la spital. "Nu am ştiut că mi-a intrat ceva de jos până la gât. Am simţit ceva asemănător unei ţevi în zona gâtului, dar nu am avut curajul să pun mâna", a declarat femeia pentru presa din localitate citată de dailymail.co.uk.

Potrivit medicilor, femeia se afla in acest moment în afara oricărui pericol, aflându-se în continuare în spital pentru îngrijiri medicale. Aceştia s-au declarat uluiţi de faptul că ţeava de fier nu a atins nici un organ şi sunt încrezători că femeia îşi va reveni.

Mai multe