FOTO Incredibil! Cum se distrează Zăvoranca pe un motor de la Rutieră

17 octombrie 2013 5:15   Actualitate
Ultima actualizare:

Oana Zăvoranu nu încetează să-şi surprindă fanii şi de fiecare dată face tot posibilul pentru a nu se încadra în tipare. Bruneta s-a decis să ia lecţii de condus motocicleta chiar de la un poliţist de la Rutieră.

Oana Zăvoranu şi-a surprins fanii, după ce şi-a postat pe o reţea de socializare mai multe fotografii în care apare urcată pe un motor ce aparţine Poliţiei Rutiere. Imaginile cu Oana pe motorul unui poliţist de la Rutieră sunt surprinse în trafic. Se pare că poliţistul a fost cucerit de frumuseţea fostei soţii a lui Pepe şi i-a oferit câteva sfaturi despre cum se conduce motocicleta. Protector, poliţistul o ajută pe Oana să susţină motocicleta.

"Real power baby"/(Putere adevărată), este mesajul care însoţeşte imaginile postate de vedetă.

Reprezentanţii Brigăzii Rutiere Bucureşti au deschis o anchetă pentru a-l identifica pe agentul care i-a permis vedetei acest lucru.

 "Cu siguranţă, acestea au fost efectuate cu câteva luni în urmă, pe timpul verii, însă trebuie să identificăm şi poliţistul care se afla lângă aceasta şi care sunt circumstanţele în care fotografiile au fost făcute", a declarat Andrei Codău, purtătorul de cuvânt al Brigăzii de Poliţie Rutieră.

(foto: facebook)

FOTO Renunţă Oana Zăvoranu la proiectele din televiziune? Ce spune vedeta despre asta

Oana Zăvoranu revine în forţă cu un nou proiect. «Bomba» aruncată de vedetă

Oana Zăvoranu îi cheamă pe iubitorii de animale să protesteze faţă de eutanasierea maidanezilor

Mai multe