FOTO Inna, de la fetiţa în costum popular la vedeta super sexy, în «port tradiţional»

14 mai 2013 7:15   Actualitate
Ultima actualizare:

Fără doar şi poate Inna este una dintre cele mai iubite vedete de pe plan mioritic şi este recunoscută la nivel internaţional pentru ceea ce face în muzică.

De mică a cochetat cu lumea showbiz-ului şi a fost încurajată să urmeze această cale iar talentul ei a dus-o pe culmile succesului.

Ea a adorat scena încă de la vârste fragede şi ca dovadă a acestui lucru stă o fotografie pe care a publicat-o pe pagina personală a unei reţele de socializare în care apare îmbrăcată în costum popular românesc, pe vremea când era doar o copilă. Inna a publicat această fotografie ca o dovadă a iubirii pe care o poartă mamei sale, după cum chiar ea a scris în dreptul imaginii.

Se pare că bruneta este atrasă din nou de imaginea tradiţională având în vedere că a mai publicat o serie de fotografii în care apare îmbrăcată în costum popular, de data aceasta la vârsta sa actuală.

Ce-i drept, pentru această şedinţă foto, Inna nu a purtat decât fusta cu modele româneşti, partea de sus a corpului ei fiind acoperită de un sutien sexy.

Astfel, antiteza dintre imaginea micuţei Inna cea cuminte şi Inna cea sexy este cu adevărat notabilă.

Mai multe