FOTO Iubita lui Horia Brenciu redecorează casa

25 aprilie 2013 15:56   Actualitate
Ultima actualizare:

Iubita lui Horia Brenciu e "fată de casă". Nu demult s-a mutat cu familia într-o locuinţă nouă, şi se pare că nici acum n-a terminat de amenajat. Fotoreporterii Click! au surprins-o la cumpărturi la un magazin de mobilă şi decoraţiuni.

Îmbrăcată şi încălţată comod, tocmai bine pentru a cutreiera magazinele, Alice Dumitrescu (44 de ani) a pornit, zilele trecute, la cumpărături, însoţită de o prietenă, şi nu de iubit, aşa cum ne-a obişnuit.

Alice a mers  la cumpărături într-un magazin de mobilă şi decoraţiuni

Şi asta, pentru că Horia Brenciu (40 de ani) se afla în ultima zi de turneu, la Chişinău, unde a dat un concert de zile mari. Şi cum, de curând, cuplul, alături de fetiţa lor în vârstă de 6 luni, dar şi de cele două fete ale lui Alice, s-au mutat în casă nouă, întotdeauna se găseşte ceva de cumpărat. Astfel că Alice a intrat mai întâi la IKEA unde a zăbovit ceva timp şi de unde a ieşit cu câteva cumpărături pentru casă.

Apoi, ca fetele, cele două prietene au intrat în mall unde plimbarea s-a prelungit.

Click! a scris pe larg despre noua casă a cuplului Alice Dumitrescu-Horia Brenciu: o vilă superbă în Băneasa, care valorează circa 400.000 de euro.

Casa  beneficiază de o piscină şi un drum de acces foarte lung, care îl fereşte pe muzician de privirile indiscrete ale curioşilor.

Mai multe