FOTO Iulia Vântur : «Inima mea aparţine unui bărbat»

9 mai 2014 14:24   Actualitate
Ultima actualizare:

Iulia Vântur a ales să pună capăt speculaţiilor apărute în ultimul timp despre viaţa personală şi a ales să vorbească într-un interviu pentru Acasă Tv, despre planurile de viitor şi a menţionat şi prima oară de cuvântul căsătorie.

Prezentatoarea a ocolit întrebările legate de Salman Khan. A povestit cum a fost experienţa din India, unde a luat masa împreună cu familia lui Salman Khan. "Când am ajuns în India, eram considerată o femeie exotică, lumea vroia să facă poze cu mine. Am petrecut o perioadă foarte frumoasă."

Referitor la planurile de viitor, fosta prezentatoare Dansez pentru Tine a vorbit despre căsătorie. "O să mă casatoresc când o sa vrea cel de sus. Inima mea aparţine unui bărbat."

Iulia a făcut şi unele precizări referitoare la povestea apărută în minivacanţa de 1 mai, când a fost surprinsă de paparazi pe litoral în prezenţa a doi bărbaţi, cu care a luat masa şi a petrecut mult timp. "Orice femeie are pretendenţi, dacă ştii să te faci plăcută. Domnii cu care am fost surprinsă pe litoral erau prieteni, unul dintre ei era soţul prietenei mele, iar celălalt era fratele ei."

Mai multe