FOTO Iuliana Tudor, prima apariţie publică împreună cu fiul ei la un eveniment de binefacere

18 iulie 2013 21:41   Actualitate
Ultima actualizare:

Îndrăgita prezentatoarea tv Iuliana Tudor a mers alături de fiul ei, joi după-amiază, la strângerea de fonduri pentru Cătălin, un băieţel de trei ani diagnosticat cu leucemie.

Tudor, copilul gazdei emisiunii "O dată-n viaţă" de la TVR 1, are doi ani şi jumătate, iar la evenimentul de la restaurantul Diplomat din Capitală a fost foarte activ.

La strângerea de fonduri organizată de Fundaţia Olga Gudynn a mai fost prezent şi Pavel Stratan împreună cu soţia şi copiii.

Corina a cântat pentru cei prezenţi şi a avut mare succes printre cei mici.

Licitaţia pentru Cătălin, o reuşită

Cătălin Căloiu are trei ani şi a fost diagnosticat cu leucemie. Tratamentul său necesită 150.000 de euro şi poate fi urmat în Germania. Părinţii copilului au virat deja 50.000 de euro. Joi seară, o parte din restul de bani necesari a fost strâns în urma licitării unor obiecte donate de celebrităţi.

Un tricou al lui Cristi Chivu a fost vândut cu 1.139 de lei chiar soţului Olgăi Gudynn. O minge din partea Stelei, cu autografe, a fost adjudecată pentru 800 de lei de un puşti, în timp ce balonul ce purta semnăturile fotbaliştilor de la Dinamo a fost luată de un fan cu 2.000 de lei.

Cel mai scump obiect vândut la licitaţie a fost o caricatură cu Horaţiu Mălăele, făcută chiar de el. A fost dată pentru 10.100 de lei.

La eveniment au participat şi colegii de grădiniţă ai lui Cătălin, ai căror mame au pregătit prăjituri pentru invitaţi.

FOTO Adelina Chivu a atras toate privirile la un eveniment caritabil

Mai multe