FOTO Kate Middleton şi-a arătat pentru prima dată burtica de gravidă

17 septembrie 2014 13:48   Actualitate
Ultima actualizare:

Ducesa nu s-a îngrăşat deloc şi arată mai bine ca niciodată. Frumoasa Kate Middleton (32 de ani) şi-a expus burtica într-un local din Londra, la două săptămâni, după ce Palatul Regal al Marii Britanii a anunţat oficial că prinţesa este însărcinată.

Sarcina Ducesei de Cambridge a fost până acum invizibilă, existând doar speculaţii, la un moment dat. Dar ultima apaţie publică la braţul soţului ei, prinţul William (32 de ani), a confirmat cea de-a doua sarcină.

Cei doi au fost zăriţi, recent, părăsind un restaurant din Great Bircham, Londra. Îmbrăcată într-o ţinută casual, Kate încerca să-şi ferească burtica de ochii curioşilor. Deşi purta o bluză de culoare închisă, se putea observa o burtică de gravidă pe sub hainele largi. Trupul ei a rămas însă la fel de firav, Kate având o greutate de doar 41 de kilograme.

Atât prinţul William, cât şi partenera lui de viaţă au fost foarte discreţi. Potrivit site-ului Radaronline.com, cei doi au stat la o masă retrasă şi au servit peşte cu legume. Ca desert, graviduţa a mâncat o îngheţată de vanilie, pe care a împărţit-o cu soţul ei. În tot acest timp, ea a băut doar apă, ca să nu-i facă rău bebeluşului.

Kate Middleton şi Prinţul William au devenit părinţi pentru prima oară, anul trecut, la 22 iulie, când ducesa l-a adus pe lume pe micuţul George, al treilea în ordinea de succesiune la tron. Potrivit revistei “Star Magazine”, ei şi-ar dori de această dată o fetiţă.

Primele imagini cu prinţesa însărcinată pot fi accesate aici.

Mai multe