FOTO L-a făcut albie de porci, dar a petrecut cu el de Paşte! Cu cine s-a dus Zăvo la Înviere

21 aprilie 2014 5:30   Actualitate
Ultima actualizare:

Oana Zăvoranu a demonstrat că este o femeie care ştie să ierte. Bruneta a petrecut sărbătorile pascale împreună cu mai tânărul ei iubit, studentul israelian Tomer. După ce l-a acuyat că i-a furat maşina, ba chiar i-a făcut şi o plângere la poliţie , fosta soţie a lui Pepe pare să fi revenit la sentimente mai bune în ceea ce îl priveşte pe stomatologul care o curtează asiduu.

Oana Zăvoranu s-a bucurat de un Paşte liniştit în familie. Bruneta s-a dus la slujba de Înviere cu prietena ei, Raluca Macovei, dar şi cu bărbatul pe care cu o săptămână  în urmă îl invitase la poliţie pentru a da explicaţii după ce acesta i-a luat cheile de la maşină din casă şi a urmărit-o prin oraş la bordul automobilului deţinut de actriţă.

Supărarea Oanei se pare însă că nu a durat prea mult. ea l-a invitat pe tânărul israelian la masă, acasă la mama sa, Marioara Zăvoranu.

"Aşa ceva.. L am dat pe brazdă..evreu la Sfânta Înviere..ia şi lumină..ciocneşte şi ou", a scris Raluca Macovei, prietena Oanei Zăvoranu la descrierea mai multor fotografii în care actriţa apare  alături de Tomer.

Mai multe