FOTO Laura Cosoi, în imagini care au înnebunit România: complet goală, dansatoare la bară şi în ipostaze erotice cu o femeie!

13 aprilie 2013 14:03   Actualitate
Ultima actualizare:

Laura Cosoi este una dintre vedetele autohtone care emană feminitate prin toţi porii. De-a lungul anilor, senzuala actriţă a fost protagonista unor momente pline de rotism, care au făcut deliciul bărbaţilor, dar nu numai.

Ieşeanca Laura Cosoi are o frumuseţe aparte, pe care şi-a etalat-o în pictoriale fierbinţi în "Playboy", în apariţii în emisiuni de televiziune, în videoclipuri şi în diverse alte ocazii.

Blondă sau roşcată, actriţa a reuşit de fiecare dată să atragă atenţia asupra ei.

Vedeta a apărut în revista "Playboy" România în ianuarie 2011. A fost o prezenţă care a uimit pe toată lumea, poate şi pentru că nimeni nu se aştepta ca Laura să accepte să pozeze complet goală într-o publicaţie pentru adulţi.

Un an mai târziu, fosta iubită a lui Smiley a fost protagonista unui moment foarte fierbinte în cadrul emisiunii "Dansez pentru tine", de la Pro TV.

Alături de Adriela Morar, Laura a făcut un adevărat show erotic. Cele două au dovedit cât de plin de senzualitate poate fi dansul între două femei.

De asemenea, Laura a dansat şi la bară şi a fost promovat maşini în ţinute sumare, expunându-şi trupul în toată splendoarea lui.

Unul dintre momentele importante din cariera Laurei a fost cel în care a apărut în videoclipul trupei britanice Hurts. Îmbrăcată sumar, vedeta a avut parte de o transformare spectaculoasă, fiind aproape de nerecunoscut din cauza coafurii şi a machiajului cu totul speciale.

Mai multe